![]() |
|
106 çekiş sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaya44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2017 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2017 Saat 22:00 |
Merhabalar,
Geçen hafta 2000 model klimalı 106 Quıcksılver aldım.Bundan 2 yıl önce de kullanmıştım çekişi ve yakıtı çok güZeldi.Hatta gaza bastığında zıplıyordu.Fakat geçen hafta aldığım araçta şöle birşey farkettim.Araç gaz yemiyor.Çekiş çok kötü hatta 130 km hıza gelmek için baya uğraşıyorum:))) Dik bayırlarda 30 km hıza kadar düşüyor.Eski aracım da gaza bastımı aracı tutamıyordum.Fakat şöimdiki aracımda araç gitmiyor.Bunun sebebi ne olabilir aracı nereye hangi ustaya baktırayım.Yardımcı olurmusunuz |
|
![]() |
|
CVT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 236 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bendede vardı araç özellikle yokuşlarda bayılıp kalıyordu subap ayarına bir baktır bide araç lpg li mi?
|
|
PEUGEOT 206 2004 MODEL 1.4 X-LİNE 106 2000 QIİCK
|
|
![]() |
|
kaya44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2017 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Hayır araç benzinli.Hiç lpg takılmamış.Daha önce de kullandım 106.Ama araç düz yolda da hızlanması zaman alıyor ve kasıyor sanki.Dediğim gibi 130 a zor çıkıyor
|
|
![]() |
|
CVT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 236 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=43235&KW=106&PN=1&title=106-arac-cekisten-dustu
benim araçla aynıydı ama benimki lpg li çok uğraştım araçla boğaz kelebeğinden başladım rolanti motoru map sensörü aracın bakımları yapıldı diskler değişti fren merkezleri değişti sonra vitesler zor geçiyordu debriyaj halatı değişti baskı balata 2 kere değişti anca düzeldi |
|
|
|
![]() |
|
Özellikle ısınıca daha çok belli ediyordu sanki el freni çekilmiş gibi gidiyor araba hiç canı yokmuş gibi zorlana zorlana
|
|
|
|
![]() |
|
Söylediğine göre subab ayarı ya da kelebek temiZleme diye düşünüyorum.Bir ustaya danışayım bakalım ne diyecek
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
dediklerini yaptıktan sonra şunuda unutma çok yüksek oksijeni bol yerlere gidersen araba bayılmaya başlar.
|
|
![]() |
|
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
alırken yoktu sonradan mı oldu bu sorun?
bakım yaptırdınız mı? fıltreler falan? kelebek bogazı? carbon clean?
|
|
![]() |
|
İlk önce bunlardan başlaman daha iyi olacaktır çünkü işçilik maliyeti az subap ayarı 50 tl kelebek temizleme 20 tl |
|
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ARACIN ROLENTİDE CALIŞIRKEN DALGALANMA VARMI?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |