![]() |
|
1.4 hdi Çekiş Sorunsalı... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2017 Saat 08:43 |
en acilinden bir tane würth yakıt katkılı motor temizleyici hocam.
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/wurth-cr-dizel-yakit-sistemi-ve-enjektor-temiz-227234417
|
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
![]() |
|
xXxZzz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2016 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araba da Devir çevirme konusunda sıkıntı yok çeviriyor. Fırsatım olduğunda götürür onu da sorarım şehir içinde farkedilmiyor pek ama uzun yolda üzüyor.
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaş ilk önce araban 3000 deviri geçiyor mu? Basınca 5000 devir çevirebiliyor mu?
Yeni değişen parçanın uyumsuz yada bozuk olma olasılığı var ama sanmam. Daha önce birisinden duymuştum aynı sorunu dünya masraf yaptı bulamadılar. Tamirci turbo normal diyor araba dururken gaza basınca hortumlar şişiyor falan. Ama giderken araba bayılıyor. 120yi geçemiyor yokuşlarda yavaşlıyor. Sağlam dedikleri turbo selenoid valfini değiştirince şahlanmıştı arabası. |
|
![]() |
|
xXxZzz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2016 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Hava Akış Metresinin Fişini Çıkarıp Denedim değişen bir şey olmadı zaten yeni değiştirdiler mazot filitresini bosch alıp değiştircem. Mazota Katkı Koydular Katalizör denen parça kurum yapmış olabilir diyerek az da olsa açılma oldu. 4. viteste arabayı 120-130 a kadar çıkarıyorum zaten 5 e atınca hızlanma olmuyor daha çok bayırda düşüyor. Gerekli Filitreyi değiştirip en yakın zamanda yazıcam ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim saygılar...
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bana da MAF sensörü gibi geldi.. Ama 120-130 hızlar 5. viteste 3000 devire tekabül eder yani araba korumada çalışıyor gibi..
|
|
![]() |
|
Narkotik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Hava akış metresinin fişini çıkar test sürüşü yap fark varsa sensör kirlenmiştir
|
|
![]() |
|
muratsandalci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsandalci
Tek sorumlu mazot filtresi olarak görünüyor. Zaten 20.000'de bir değişmesi gereken bir filtre.
|
|
M.Sandalcı
|
|
![]() |
|
Selox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
mazot filtresinden bence o zaman. Bu arabalar pek yan sanayi sevmiyor kardeşim.
|
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
|
3 bin km önce rutin bakımlar yapıldı fakat 30 bin kmdir mazot flitresini değiştirmiyorum en son yansanayi bir mazot flitresi takmışlardı.Bugün ilk kez katkı koymamı söyledir mazota ondan koydum katalizör kurum yapmış olabilir dediler olmadı mazot flitresini de orjinaliyle değiştircem.
Düzenleyen xXxZzz - 23 Aralık 2016 Saat 18:54 |
|
![]() |
|
Selox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
Basit yollardan devam et bence. Havalar soğuk. 5W40 Yağ koydur kalın yağ koyulmuşsa turbo da sağlıklı iş yapmayabilir ve yağ filtresini değiştir. Mazot filtresini ve Hava filtresini de değiştir. Bunlardan sonra düzeleceğini umuyorum diğer dediklerinde problem yoksa.
Mazot filtresi görevini yapamıyor olabilir.
Düzenleyen Selox - 23 Aralık 2016 Saat 13:48 |
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
|
Merhabalar... 1.4 hdi 206 Aracımda yakın zamanda çekiş sorunu oluştu.Aracım gaz yemiyor 5. vitesle çıktığım yokuşlarda 3. vitese düşüyor.Araç arıza ışığı yakmadı. Hava Kutu Ölçer ve Baskı balata yeni Turboyu ölçtürdüm sorun yok gözüküyor. Düz yolda 130-140 Km hızı geçmiyor.Son 1 aydır birçok ustaya gitmeme rağmen sonuç yok tespit edemiyorlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |