![]() |
|
Klima Yeterli Soğutmuyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2016 Saat 11:46 |
307 10 yaşında bir araba daha yenı araclara göre az sogutması normal bence. alırısn guzel bır temızlık borular v.s. bıde gaz kaçak falan yoksa sıkıntı yaşanmaz.
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı ilk aldığımda bende de aynı sorun var dı. Klima iyi soputmuyor du. Sebebini sonra anladım. Senden önceki sahibi uzum bir süre klimayı hiç kullanılmadı ise klima performans lı çalışmıyor. Yazın mersine gidince bol bol kullanma ihtiyacı doğdu klima bir süre sonra kendine geldi en sonunda Ağustos ayında klimayı en kısıkta çalıştırıyor duk. Böyle bir ihtimal daha var. |
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klima gazı azalmıştır hocam benim 307 canavar gibi soguturdu.
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar 307 araçların klima performansı nasıl diye sormak istiyorum.
Benim arabada klimayı açınca soğuk üflüyor ama öyle ahım şahım bi soğukluk yok bu yüzden araba sadece ılık bazında serinlik oluyor 20 dk yol yaptım halde . fan kademesini de 4 de alıyorum fakat farklı model arabası olan arkadaşlara soruyorum fan kademesini 3 e getiremiyoruz diyorlar ben bi anlam veremedim. sizlerinde 307 böylemi böyleyse yazın yandık demek böyle değilse ne yapmam gerek ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |