![]() |
|
206 Bagaj Kapağı LED Stop Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2016 Saat 15:50 |
![]() ![]() SEDAN 206 aracıma bu araçta olan bagaj içi led yapmayı düşünüyorum. Ama parklar yanarken değil, frene bastığımda yansın istiyorum. Fren lambasından mı hat çekmeliyim. Nasıl çekmeliyim ? Ledler bu gücü kaldırabilir mi ? Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.. Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 27 Aralık 2016 Saat 15:52 |
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
![]() ![]() ![]() ![]() |
soruyuda cevabıda kendiniz yazmışsınız zaten
![]() |
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Örnek gösterdiğiniz aydınlatma led değilde sanki neona benziyor,ayrıca her araca bu şekilde yakışmayabilir.Bence çok önem arz eden bir aksesuar değil,hoşuma gitti yapmak istiyorum dersenizde bence fren lambasından hat çekmez işin en zahmetsiz yolu olacaktır.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Örnek aracın konusunu okumuştum şerit LED olduğunu söylüyordu konu sahibi. Dediğin doğru Samet yakışmayabilir. Hayati bişey değil ama aracıma bi şıklık katabileceğini düşünüyorum. Görmeden karar vermek zor olacak gibi.
Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 27 Aralık 2016 Saat 19:34 |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Işık imzandaki araba tamponun siyah kısmına gelecekse hiç bir anlamı yok. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Aynen oraya gelecek diye düşünmüştüm.
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu resmi gormustum ve yapmayi dusundum.Sonra bahara erteledim.mayista muayenem var ve önümüz kış.
O bolge kisin biraz sorunlu.sigorta attirma ihrimali de yüksek.yani iyi izole etmek lazim.stop lambalarindaki kısadevre sigortayı attırtı farzedersek ve bunu farketmezsek arkadan tıkılarlar Allah korusun.O sebeple stoplardan paralel almak yerine Fren muşürünü tetikleme kullanip, direk besleme ve araya da 10 amperlik sigorta attik mi helva gibi olur. Kendi kapali devresi ariza yapsa bile orjinal devre zarar görmez. Yapanlar oluursa paylassin ,iyi durur diyorum.benim fikrim bu yönde. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Eyvallah abi, oto elektrikçi anlar yapar Heralde senin dediğin şekilde. Görselin yanında farkındalığı artırmak da istediğim bişey aynı zamanda. 3. Stop lambası gibi :)) bu da 4. Olur. Acaba kullanabileceğim başka bir led türü falan var mıdr ? Her ne kadar yansıma usulü olacak olsa da, şerit ledlerin tek tek yansıması ihtimali de var yoğun karanlıkta. Komik durabilir öyle olursa da.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Cevabı yazdığım gibi yapmasını da bilsem keşke ![]() Fren lambasına giden kablolar hangisidir acaba ? Bari bi deneme yapsam da sonra Kenan abinin dediği gibi tam sistemi ayarlasam. Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 27 Aralık 2016 Saat 21:55 |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
1 metre led şerit taş çatlasın 1 Amper çeker. Herhangi bir ampulden çek kabloyu. sigortayı tesisatı falan zorlamaz. Arıza ışığı da yakmaz. Ama siyah tampondan ışık yansımayacağı için ledin gözükmeyecektir..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
LED görünmeyecekse yapmanın bir alemi Yok. Şüpheye düşürdün şimdi :) bi led yakıp bakmak lazım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |