![]() |
|
307 AİRBAG SARGISI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2016 Saat 18:19 |
Arkadaşlar 307 aracımda airbag fault arızası vardı. almadan önce zaten araştırdığım için ve baktığım 10 307'nin 6 7 tanesinde bu ibare var . ve satıcıların ortak yalanı ya koltuk altındaki kablolardan diyolar... :D
neyse ben koltuk altından olmadığını pp2000 ile tespit ettim. kadosan sanayi sitesinde hiç kimse bu işe el atmıyor. bostancı sanayide hasan isminde birine yönlendirdiler en sonunda. adamı telefonla aradım ilk sorduğu kornan çalışıyormu dedi. çalışıyor diyince 100 150 arası olur durumuna göre dedi. neyse zaten arada 10 km var yok atladım gittim. usta direksiyonu 3 5 dakikada söktü com 2000 ünitesini aldı içeriye geçti. sargıyı dağıtmasından anladım bu işi ilk defa yapan biri olmadığını :D baktı kırık bir tane var neyseki dedi kesti o kısmı yeniden lehim yaptı ve taktı. maliyeti 100 tl. benden önceki şeref yoksunu sahibi mi desem artık güvenip verdiği ustalarmı desem direnç takmışlar oda ohm değeri tutmadığı için kafasına göre yanıp sönüyordu. 100 tl için Allah korusun bir kaza anında canını tehlikeye atan insanlarımız var ama benim canım kıymetli. bu konuyu açmamdaki sebep bu konudan muzdarip olan kişiler varsa kartını aldım arabada duruyor numarasınıda ekleyeceğim buraya gidip yaptırabilirler. ankara mersin antalya tokat heryerden insanlarla konuştum 90 150 lira arası değişiyor hepsinin fiyatı. ve bostancı sanayisinde adam akıllı bir kişi buldum diyede sevindim. şimdi birde aracımda soğuklarda falan direksiyon pompası çalışmıyor. yağımı eksik bakayım olmazsa onuda tamir ediyorum dedi. onuda yaptıracağım. Not : kişiyle en ufak ilgim yoktur. sadece aracımı yaptırdım ticaret kar sahibi vs değilim. dükkanıda bostancı sanayide eurocar var hemen bitişiği. eurocar'da sargı tamiri yapıyor ancak 307 görünce hasan abiye git dediler. sanırım aralarında peugeot ve citroen için anlaşma var :D
|
|
![]() |
|
Srknmjd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2016 Konum: İsci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardes teledonum 0542 890 85 08 lutfen ara beni abs sargi problemim var dedigin ustaya ulasmam gerekli teli lazim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle hoşgeldiniz .abs problemi ön takımla ilgili sensör yada disklerin kontrolü gerekiyor. airbağ sargısı tamirini oto elektronikçilerin bir çoğo yapar hocam arkadaşa özelden mesaj atarsan daha hızlı dönecektir. kazasız belasız sürüşler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Srknmjd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2016 Konum: İsci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Tesekkurler yamlis yazmisim airbag sargisi idi saolun
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
rica ederim. en kısa sürede probleminiz çözüme kavuşur inşallah.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |