![]() |
|
yine zam zam zamada zam (22-12-2016) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2016 Saat 13:13 |
|
Akaryakıt dağıtım şirketleri, 23 Aralık tarihi gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 10 kuruş zam yaptı. ANKARA VE İSTANBUL FİYATLARI Ankara'da litresi ortalama 5,12 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,22 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 5,07 liradan 5,17 liraya, İzmir'de ise 5,09 liradan 5,19 liraya yükselecek. EN SON 6 ARALIK'TA Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor. Akaryakıt dağıtım şirketleri, 6 Aralık Pazartesi günü benzinin litre fiyatına 15, motorine ise 16 kuruş zam yapmıştı. |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şimdi benzine zam geldi
![]() Düzenleyen sonerkyl - 22 Aralık 2016 Saat 13:14 |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
fkundak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
|
Hiçbir şey olmaz merak etmeyin. 90lı yıllarda ergenlik çağlarındaydım, yeni yeni memleket meseleleri,ekonomi vb. İle tanışıyordum. O yıllarda da öyle zamlar gelirdi ki kesin isyan çıkacak yada insanlar açlıktan ölecek derdim. Geçen 20yıl içinde ne açlıktan ölen gördüm ne de herhangi bir protesto vb.. Devlet paşa paşa vergisini aldı, akaryakıt şirketleri krallar gibi keseyi doldurdu, vatandaş da kuzu kuzu ödedi.
Sonuç olarak biryere bağlamam gerekirse; benzin 2017 senesi içinde 6.6 TL 'yi görmediği müddetçe gelen zamlar birkaç günlük zaman dışında gündemi meşgul edemeyecektir. Mesela haftaya forumumuzda hangi konuları konuları konuşuyor olacağız? |
||
![]() |
||
|
valla hocam yazın ben benzini 3,85 aldığımı hatırlıyorum gayet net son zamla birlikte şuan aynı yerde fiyat 4,95 tl litresi evet o zamanlarda bir çok zam yapılıyordu ama benim kızdığım nokta petrolün varil fiyatı hatırlarsanız 150 dolarlara kadar çıkmıştı eyvallah dedik o zamanlarda benzin 4.5 tl civarlarındaydı sanırım litresi dolar 2,4 tl idi aşağı yukarı petrol varil fiyatı düştü 25 dolar sevilerine ama yapılan indirim ne oldu 5 krş - 10 krş oldu benim kızdığım konu indirirken 2-3 krş zam yapılırken iki haftada 10 krş - 8 krş. evet şu anki siyasi durumda geçiçi süre meşgul edecektir gündemi ne diyelim.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
|
millete koymuyor soner kardeş. sadece bizim gibi tiplere koyuyor. bizde azınlığız herhalde. bakıyorum her yer son model sıfır araba dolu. millet vızır vızır geziyor. benzini bir yana koyalım ev fiyatları uçtu gitti,araç fiyatları neredeyse ev fiyatı oldu. onu da geçtim yumurta bile 17 tl oldu kimsenin sesi çıkmıyor. millette para var demek ki. ödeyip geçiyor.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
artık diyecek laf yok hala 30 kr dan az yakan arabam olduğu için şükrediyorum
|
||
![]() |
||
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
çok değil 1 hafta kimse yakıt almasa ne olur? hıc dusundunuz mu?
|
||
![]() |
||
fkundak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
|
Çok güzel olur da hiç başarılı bir denemesi yapılabilmiş mi?
|
||
![]() |
||
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
hayır denemesı degıl dusunulmesı bıle yapılamayacak bır eylem :)
ama guzel olurdu düşünsenıze kımse yakıt almıyor sırketler kendı karlarından ındırım yapacaktır. |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynen öyle. Bir Allah'ın kulu bile benzin almasa o zaman görürüm onları :) ama elbette mümkün değil bu
|
||
![]() |
||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
|
sorun şirketlerde değil devletin vergi sisteminde. şirketler önceleri bir açıklama yapmıştı. biz bütün maliyetleri karşılayıp bedava benzin dağıtsak bile 2.10 tl vergisi var demişlerdi. o zaman yanılmıyorsam benzin 4 tl seviyesine yeni gelmişti. suriyelileri biz doyuruyoruz.onlar da bizim askerlerimizi yakıyor utanmadan videoya çekiyor. asıl buna bir dur demek lazım.
|
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
bir hafta benzin almamak değil de,
örneğin bir gün kimse shell den, bir gün bp den bir gün energy den vs. vs. benzin almasa.. onlar için bir günlük kayıp gerçekten çok aşırı büyük bir kayıp olur. ama çok iyi bir oganizasyon gerekli. 300 500 kişi ile olmaz tabiki bu. |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Yakıt istasyonlarına veya işletmecilerine değil benim sitemim zaten. Devletin yakıttan eline geçirdiği vergiyi onlara vermemekten söz ediyorum. He bu arada işletmeler de kar marjını müsaade edilen en yüksek değerden almasalar herşey yoluna girer. Bu o kadar kolay mı ? Hayır. Kolay olsaydı ben yapardım. O yapardı. Bu yapardı. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |