![]() |
|
2005 307 xr radyo çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2016 Saat 16:33 |
probleminizi çözdüğünüze sevindim.
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Batuhanterzi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Batuhanterzi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun Çözüldü:) cok teşekkürler hocam. Arkasinda ki güç kablosu çıkmış. İnce uzun çivilerle çıkardım teyiibi. Tekrar saolasin
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Şiş iyidir 3-4 numara olacak ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayen hocam teyp sökme aparatları lazım ama kendinizde uygurabilirsiniz. forum içinde bir kaç konu vardı. bu video daki parça lazım bunu saatçi tornavidası yada evde şiş varsa örğü yapılan onlarlada açablirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=oVxmSdNxGzY&feature=related
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Batuhanterzi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Batuhanterzi
Hoşbulduk hocam. Oncelikle cevabın icin tesekkurler.
Hayır herhangi bir sıvı teması olmadı. Söküp kontrol edemedim radyoyu. Bi kaç video izledim ama birtakim aletlere gerek var sanırım sokmek için. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoşgeldin peki radyo sıvı teması gibi durum oluştumu araç yıkarken felan yada bir şey döküldümü oksitleme olmuş olabilir buda radyo devrelerinde arızaya neden olmuştur. radyoyu söküp kontrol ettinizmi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Batuhanterzi
Arkadaşlar radyo çalışmıyor. Forumda ki konulara da baktim. Sigorta şemasına göre radyonun sigortasını değiştirdim düzelmedi. Bütün sigortaları değiştirdim. Kaput altindaki sigortalari da kontrol ettim yine duzelmedi. Cd calarda ışık var ama radyo da yok. Ne yaptiysam olmadi. Yardımcı olursaniz sevinirim. Simdiden Teşekkürler.
Not: tamamen bozulmadan once bi süre ses gidip gelemeye başlamisti. Sonra tamamen gitti. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |