![]() |
|
YARDIM LÜTFEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2016 Saat 18:02 |
vitese takıp gaza basınca ses gelıyorsa ve 50 bın olduysa baskı balatadandır derdım kendı arabam olsa.
|
|
![]() |
|
pugmylifee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pugmylifee
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağır ağır basınca geliyor ses 1200 devirde sabit tutunca tak tak tak vuruyor yuklenince ya ben sesi duymuyorum yada gelmiyor
|
|
DappeR
|
|
![]() |
|
pugmylifee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pugmylifee
Baskı balata 50 000 km oldu degiseli ses gaza hafiften basınca geliyor vuruntu gibi ses var ama servis falan tam teşhis koyamiyolar triger değişiminden sonra öldü dedim sente ayarı kontrol edildi kasnakta motor takımlarında falan hiç bisey yok
|
|
DappeR
|
|
![]() |
|
BOZKURT71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2016 Konum: BARTIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BOZKURT71
gaza yüklenincemi oluyor, ağır ağır gaz verince mi oluyor
|
|
ALLAH TEKDİR, ORDUSU TÜRK'TÜR
|
|
![]() |
|
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vitese taqkınca gaz verınce gelen ses genelde baskı balata ve bilyesi den dir dıye dusunuyorum nezaman degısmıstı ?
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Direksiyon pompası sonuna kadar çevirince motora yük verir.
Direksiyon çevirmeden farları klimayı falan açıp motora yük bindir biraz. Eğer kesilirse direksiyon pompasını elemiş olursun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pugmylifee
1. viteste düşük devirde yapıyor genelde bunu yüksek devirlerde ses gelmiyor 1200 devirde falan yapıyo motorla bi alakası varmıdır acaba yatak vuruyo falan diyen de oldu
|
|
DappeR
|
|
![]() |
|
EMRE_R19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2016 Konum: ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
gaz verdiğinde ve gazı bıraktığında geliyorsa motor kulağı olabilir ama belirli sabit devirde sürekli geliyorsa o ihtimali çıkar.benimde motor kulağı kopuk değil ama kopmak üzere düşük viteste gazı bıraktığımda tıkıtıkı şeklinde ses geliyor
|
|
206 X-Design 2006 mod. 53.000 km
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pugmylifee
Şanzıman yada motor kulağından olma ihtimali var midir
|
|
DappeR
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
aracı yanında dinlemeden bir yorum yapmak çok doğru olmaz. iki sebep söyleyebilirim.
1-direksiyon pompası ile alakalı olabilir. 2-subap ayarı ile alakalı olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pugmylifee
arkdasşlar merhaba kafayı yemek üzereyim her kafadan ayrı ses cıkıyor bi sorunum var
206 1.4 aracım var araba vitese gaza basınca düşük devirlerde bi tıkı tıkıtıtıtı ses geliyor rahatsız edici düzeyde . el frenini cekip vitese alıp gaz verdiğimde ses aynı sekilde duyuyluyor direksiyonu tam tur cevirince ses gidiyor bunla bi alakası olabilir mi acil yorumlarınızı bekliyorum tesekkurler
|
|
DappeR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |