![]() |
|
206 X Line Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2016 Saat 22:58 |
|
Teşekkürler inşallah kazasız belasız binicem şimdi bu hafta geçmez bana
![]() |
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hadi hayırlı uğurlu olsun.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hadi hayırlı olsun. Ben de geçen sene 19.000'e almıştım aracımı. 160bin km'de 2 parça boyalıydı :) Samet'e katılıyorum fiyatı şimdi ki piyasaya göre iyi almışsınız hocam.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Hayırlısı olsun araç temiz olduğu sürece bir problem olmaz,bakılmışta zaten.X-line serisi bahsedilenler gibi bazı donanımlardan yoksun ama bunlar kişiye göre değişir.Örnek vermek gerekirse ben hiç bir zaman abs aramadım.Sis farınıda özellikten saymayanlar olabilir ancak sıfırdan yaptırmaya kalk 500-700 TL arası tutan birşey ki yaptırma zahmetiylede uğraşmayacaksınız.Sonuçta sis farıda kendi amacına hizmet eden bir donanım.Fiyatta şuanki piyasaya göre güzel sayılacak cinsten.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Sagolun arac bugun geldi baktim baktirdik sorunsuz guzel bir aracmis icime sindi evet abs yokmus gidisi felan guzel rengi mavi tahmin ettigimden daha guzel bir maviymis ici torpidosu dosemeleri on numara yipranmamis tertemiz sis fari yoktu. Cd calar var demisti bende orjinal bisey sandim megerse bagaja 12 li cd changer koymus orjinal teyp mevcut bakimlari yeni yapilmis lastikler yeni muayeneye girecek sekilde mart ayinda muayene var. Muayeneden sonra artik yay vb... takariz ![]() Düzenleyen doganatak - 28 Şubat 2018 Saat 19:08 |
||
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
Boş paketlerinden biri hocam. Bildiğim kadarıyla 2005 modellerinde abs var 2004'ler de yok maalesef. Sis farı da opsiyonel 2, 206 aracım oldu 2sinde de sis farı yoktu kendim taktım. Herhangi + bir özelliği yok aracın. Hayırlı olsun şimdiden :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Biz bir konu icinde hem 206 yi hem esigarayi cikariyoruz ![]() |
||
||
![]() |
||
Radox ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
|
Valla mevzu baya e sigaraya dönmüş ))
206 larda 1.6 16v olan motorlusunu alacan bu çok önemli haberin olsun kaç yılından sonra başlıyor onu hatırlamadığımdan söylüyorum |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Gümrük zor bende malzeme alamıyorum diye satış işini bıraktım iyicene
|
||
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
Yok Rba kullanıyorum, Ni2000, Ss316L, Kantal A1 tellerle sarım yapıyorum ama genelde Ss316L. bu aralar gümrükle sorunum var, mal geçiremiyorum :)
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Az önce okuduğum bir konuda 2004 öncesinde ABS olmadığı yazıyordu. BU 2004 olduğu için olabilir gelince bakıcam
|
||
||
![]() |
||
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
|
Benim aracımda x-line boş paket deniyor ama gayet yeterli geliyor bana ABS si olup olmadigini sormanda yarar var opsiyonel bir paket
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
sağol inceleyeceğim. Ecig için hazır coil kullanıyorsundur muhtemelen ama tel vb.. sarıp kednie eziyet etmek istersen
![]() |
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
aracınla ilgili bu konular var, http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11094 http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29487 aracın KM de 2004 modele göre gayet iyi . bende Evic Vtc Mini + Uwell Crown tank kullanıyorum.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Teşekkürler Nebel Mod + Taifun( çakma ) Likit kullanmıyorum Sadece NBASE
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
a.slm
araç temiz, bakımlı ise ekspertiz raporuna göre alabilirsin. tabi birde içine sinmesi önemli. ben boyaya değişene pek takıntılı değilim, ağır kazası yoksa eğer problem etmem. Xline kullanan arkadaşlarda konuyla ilgili bilgi verecektir. Bu arada sanal pazar adresinden gördüğüm kadarıyla E-Sigara kullanıyorsun, hangi marka model kullanıyorsun? |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Selamun Aleykum Arkadaşlar
Bir tanıdığımızdan 206 X Line almak istiyorum. Yalnız sitelerde felan özellikleri hakkında tam bir bilgi bulamadım. Daha önce aracı görmüştüm ama alıcı gözle hiç bakmadığım için şimdi merak içindeyim tek hatırladığım açık mavi gibi bir rengi vardı ![]() ![]() Saygılar Doğan ATAK
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |