![]() |
|
Fikri olan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EMRE_R19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2016 Konum: ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2016 Saat 23:17 |
android demiş açıklamada ama kutusunda öyle bişey yazmıyor :)
|
|
206 X-Design 2006 mod. 53.000 km
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Satıcı tam bir üçkağıtçı sanırım. O yüzden ilanda yazanlara inanma bence.
Elektronik cihazlardan az buçuk anlarım. (Kendimce) 1- Kutusunda MP5 falan yazıyor. (saçma) 2- Plastik kalitesi 1 seneye kalmaz tuşları elinde kalır diyor. 3- O ekranda film izleyecek halin yok. 4- Sadece bluetooth fonksiyonu işe yarar gibi (O da telefondan müzik dinlemek için.) 5- Kalıbımı koyarım (120 kilo) Ses kalitesi ve diğer özellikleri çöptür. |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bende ekranlı teybe heves ediyorum ama kaliteli bişey alamadıktan sonra yanaşmıyorum pek. Sizde öyle yapın bence. Hem gerçek bir Double din olmadıktan sonra güzel de durmaz şahsi fikrim.
|
|
![]() |
|
prdxy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ürün iyi bir şeye benziyor denendikten sonra pm ile kalite performansı bildirir misin arkadaşım
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
selam aleyküm arkadaşlar bu ürün hakkında bilgisi olan varmı acaba ..? aracım pejo 206 1,4 fever modeli 2006 bu ürünü alsak acaba benim arac a olurmu ve kaç inç acaba bu 6,5 yazılmıs ama sanmıyorum 3/4 inç bişey sanırım
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |