![]() |
|
Acil Yardım Lürfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tolgahan06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tolgahan06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2016 Saat 18:56 |
Selamın aleyküm arkadaşlar 7 gün önce abartı egzoz dan ceza yedim ceza kağıdında (7 gün izin verildi ) yazıyo bunun anlamı ne oluyo nolur yardım , bazıları 7 gün içinde egzozu söktürüp trafik şubeden kontrol ettirip cezayı ödemen gerekiyor diyo , internet den plakayla baktıgımda da ceza bulunmamak da diyo vergi dairesinden ceza kağıdıyla yatırabilir miyim acil yardım lütfen teşekkürler.
|
|
![]() |
|
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım aracın şuan da aracın trafikten men gözüküyor 1 hafta içinde egzoz u değiştirip trafik şubede aracını kontrol ettirmen gerekiyor ondan sonra trafik şube aracın men olayını kaldırıyor fakat aklında olsun yoğunluktan unutuyorlar genelde o yüzden sistemden kaldırılıncaya kadar trafik şube de kalmanı öneririm.Ayrıca cezayı erken ödersen indirimi var kolay gelsin şimdiden baya uğraştıran bir iş.
|
|
![]() |
|
Tolgahan06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tolgahan06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ederim ama yarın 8. günü oluyor egsozu söktürdüm ama trafik şubeye gidemedim çalıştıgımdan dolayı yarın gitsem herhangi bi sorun çıkarmı acaba
|
|
![]() |
|
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Bilmiyorum açıkçası ne olur ama ben olduktan 1 gün sonra halletmiştim.
|
|
![]() |
|
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
tuvden belge isteye bilirler bu olayla cok karsılastım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |