![]() |
|
yağ lambası ve stop uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
horoz28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2016 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2016 Saat 10:40 |
Arkadaşlar merhaba cumartesi günü istemsizce 1000 devir altında yağ lambası ve stop lambası yanıyor... 1000 devir üstünde hiç bir problem gözükmüyor sanayide usta yağ müşüründen dedi değiştirttim 24 saat geçti yine yanmaya başladı ışıklarda falan beklerken rolantide yanıyor lamba ama 1000 devir üstü sönüyor
1.5 ay önce filtreleri değiştirdim yağ filtresini boschtan aldım orj olmadığı için yapar diye yine birisi yaşamış internette araştırıp öğrendim başka bir arkadaşta fren hidroliği dedi sizce problem nedir ?
|
|
2006 model xdesing 206
|
|
![]() |
|
Selox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim. Bende de olmuştu. Pır pır ediyordu. Yağ pompası değişti düzeldi. Karterin içerisinde bu parça. Araba bir gün misafir oluyor servise.
|
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
|
erendumlu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erendumlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağ ve yağ filtrenizi değiştirin.
Yağınızı uygun incelikte alın. Filtrenizi orj. alın. Oldu oldu, olmadı karter açılıp yağ pompası değişecek. Yağ basıncı düşük.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |