![]() |
|
206 Led Far Audı Style :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2016 Saat 14:39 |
Merhaba
Uzun zamandır boşluk bulamadığımdan oturu yapamıyordum sonunda bu aksam başladım ıyı gıdıyor gıbı. farları karartmıştık sımdıde audı style zamanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen iammanover - 20 Kasım 2016 Saat 14:40 |
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
Vefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok şık olmuş arkadaşım o led mi nedir nasıl buluruz.
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
![]() ![]() ![]() ![]() |
eline saglık parkda beyaz sinyalde sarı yanacak sanırım ...? birde o camın slikonunu cıkarım takma zülüm resmen :=))
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Eline sağlık görüntüde işcilikde çok güzel olmuş. Detayları verebilirsen bizde bi bakalım :)
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
Kullandıgım malzeme çıft renk yanı hem park hem sınyal
Ürün bu : http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/led-far-ici-led-gunduz-fari-60cm-audi-style-strp-236132084 Ben alıexpress den aldım 13 lıramı ne ıdı turkıyede baya pahalı 15 gun beklerım dersenız o fıyatlara alırsınız. Montajda tek sıkıntı teleson cama bulastımı bı ton ıs dıkkanlı sokmek lazım montaj sonrası gene atarım resımlerı arkadaslar
|
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
bende aliexpressten çok uygun fiyata aldım,
fakat montajıyla uğraşmak gözümde çok büyüdüğü için 4 aydır evde yatıyor.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Ooo yeeee
![]() Kardes eline saglik guzel olmus.. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
başarılı süper olmuş
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Şahane olmuş. Farlara herhangi bir müdahale Yok değil mi ? Sadece o şeriti oraya yerleştirdiniz ?
Bir de rica etsem aliexpress linkini gönderebilir misiniz ? Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 22 Kasım 2016 Saat 00:37 |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
benim aldığım ürünün linki aşağıda, Beyaz ve Turuncu renkte yanıyor. ben aldığımda 4 5 usd fiyatı vardı. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
Merhaba tekrardan,
İşlem görmüş farlarda genelde teleson olur, gördüğüm en nalet bir yapışkan :) siz siz olun sıvı silikon kullanın, herneyse camları cıkarırken elimden bulaştı silerken herseyi denedim benzin, tiner, saf alkol malesef camların cilaları gitmişti. Bugun pasta cila, zımpara cektim ve sonuç ilk günkü gibi akşama yapıştıracaz nasipse ;) ![]() ![]() ![]()
İşlem olarak sadece far karartma var kardeşim.
Düzenleyen iammanover - 22 Kasım 2016 Saat 13:02 |
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Eyvallah teşekkürler
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
merak diyorum bu tür modifiyeler araç muayenede sorun cıkarıyormu yoksa sıkıntı olmuyormu..?
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
Muayene 2 senede bır oldugu ıcın uğrasılıyor yoksa uğrasılmaz zenonları cıkarman yeterlı bırde far ayarı yaptır gecersın problem olmaz.
|
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
far karartma muayenede sorun çıkarıyor mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
Sorun olmaz far acısını ayarlatın, zenon varsa cıkarım yeterlı
|
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
Sonunda montajıda yaptık ;)
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
tsufrankwoli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
Elinize sağlık efsane olmuş. Bende denesem mi acaba
|
|
![]() |
|
Vefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
Ellerine sağlık çok begendim nasıl sipariş verebiliriz acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Çok güzel olmuş. Yapılabilecek en güzel far uygulaması bence. Hakikaten emeğin karşılığını veren bir olay :) güle güle kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |