|
teyp in otomatik açılması |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2016 Saat 16:11 |
|
selam aleyküm .. arkadaşlar benım aracımda farklı bir durum var belki hoşuna giden yapabilir hoş benımkisi kendiliginden oldu ama süper bişey oldu.. neyse anlatayım
benım aracın teypine benım 3 yasındaki oglum açma power tuşana bastı bir anda içine gitti neyse oglumdur seslenmedim biraz kurcalayım dedim dügme içine gitmiş teyp i söküp de ugraşmakda istemedim sonra fark ettimki .... örnek teyp acık kalıyor ve aracı kitliyorum tam saniye tutmadım 20/30 saniye sonra arac elektrigi kestigi için teypde kendiliginden kapanıyor... işin güzel yanı tekrardan araca bineceginiz zaten veya uzaktan kumanda ile actıgınızda siz araca geldiginizde teyp çalmaya başlamıs bile ...yani elektrik devreye girince açılıyor elektirk devre dısı kalınca kapanıyor ... mahsus böyle bir özellik yapsam bu kadar olmazdı sanırım..bunu nedenmi yazdım DİPNOT olarak aklınızda bulunsun dedim belki yapan olur diye eger istersenız video çeker atarım ama gerek görmedim
|
||
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzel uygulama yapmış cocugunuz :)))
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
mbsb44
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2014 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam benim araç 2003 206 dediğiniz şey için pover düğmesini içine tıkamaya gerek yok teyibi güç düğmesinden kapatmayınca dediğiniz durum gerçekleşiyor. araç elektriği kesince kapanıyor kumanda tuşuna bastığınızda yada selektör yaptığınızda araç çalışmaz vaziyette iken açılıyor.
|
||
MBSB44
|
||
Viruse
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu dediğiniz özellik hali hazırda varolan ve adına Eco Mod denilen bir özellik. Akü koruması için tasarlanmış ve herhangi bir ek uygulama yapmadan hazırdır.
|
||
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
||
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende kapıyı acınca teyp açılıyor :)
|
||
Viruse
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Orjinal olmayan teyplerde dediğin doğru. Bende de Pioneer AVH-X 7500 In Dash var. Kumandaya bastığım anda teyp çalışıyor. |
||
Yasin Babadağ
||
erendumlu
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erendumlu
|
|
Bunun önüne nasıl geçilir? Bende aynı teybi kullanıyorum. Bazen tel ile konuşurken aracı açıyorum. Teyp tel ile eşlendiği anda görüşmede 2-3 sn ses gidip gelmiyor vs. Bunu devre dışı bıraksak hoş olmaz mı?
|
||
Viruse
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Önüne geçme durumu maalesef cihazdan yapılamıyor. Ama telefondan otomatik bağlantıyı kapatıp elle manüel bağlantıya izin verirseniz belki olabilir dediğiniz.
|
||
Yasin Babadağ
||
erendumlu
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erendumlu
|
|
Cihazdan oto bağlanma pasif edilip halledilebilir de benim demek istediğim araç üzerinden halledebilir miyiz? Oradaki cihaz ne olursa olsun çalışmasın gibisinden
|
||
Viruse
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mantıklı ama araçtan nasıl yapılır fikrim yok.
|
||
Yasin Babadağ
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |