![]() |
|
ihtiyacı olana hediyeler. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 21:53 |
|
arkadaşlar aracımdan cıkardıgım parcaların bircogu duruyor.
parasız elden teslim olmak şartı ile sağ sol manuel ayna orjinal kapı hoperlörleri com 2000 (tamir istiyor,airbag ısıgı yakıyor korna çalışmıyor) orjinal çamurluk sinyalleri sağlam hararet müşürü (yeşil) 206 1,4 hdi aracımdan cıkma parçalardır. para istemem hediye edeceğim.siteden birilerinin işi görülsün. (satılık parçalar başka başlık altında mevcuttur)
|
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
prdxy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba com2000 1999 model 206 aracıma uyar mı acaba benim araçta direksiyonu değiştirirken kırmışlar.
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynalara talibim abi :)
|
||
![]() |
||
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
|
Verelim sana aynalari mutlu olurum. İletisim icin pm den mesaj atarsin.yarin gorusuruz |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
|
Uyar diye biliyorum ama yarin urun kodunu mesaj olarak atarim. Uyarsa takarsin. |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Eyvallah abim teşekkürler :)
|
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
com2000 e bende talibim, 2011 e uyarsa eğer,
kaç model araçdan söküldü?
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
umitgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
|
abi kapı hoparlörün önmü arkamı ?
|
||
![]() |
||
prdxy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
|
Bekliyorum
|
||
![]() |
||
Onurzdn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
|
Merhabalar çok cömertsiniz kapı hoparlörüne talibim bende bugün müsaitiseniz gelip alabilirim şimdiden teşekkürler :)
|
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
Allex ne durumdasın cevap yok hiç?
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
|
Kardes comm 2000 benim 206 2004 modelden cikma. Uyacagini sanmiyorum cunku 2008 den sonrasini desteklemiyor diye biliyorum. Düzenleyen ALLEX - 20 Kasım 2016 Saat 20:25 |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
|
Kapi hoperlorlerini de sana hayirlisi ile verelim. Pm den tel no bekliyorum. |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
Onurzdn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
|
Pm attım Allex hocam
|
||
![]() |
||
secofield ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2016 Konum: VAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı secofield
|
com2000 duruyormu hocam.
|
||
![]() |
||
|
kapı hoparlörlerini Kenan abiden aldım kendisine tekrar buradan teşekkür ederim
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
bu arada bende com2000 kendi arabamdakine tuş yaptım ihtiyacım kalmadı
![]() Düzenleyen maximusti - 28 Kasım 2016 Saat 11:42 |
||
|
||
![]() |
||
|
Arkadaslar kapi hoperlorlerini onur arkadasimiza verdim. Kalan parcalar... Comm 2000 Manuel kapaklari eksik camlari saglam aynalar Havali tır kornasi seti Camurluk sinyalleri Hararet musuru İhtiyaci olanlar yazsi verelim .daha once brlirttigim gibi.bu parcalar ucretsizdir.istanbul ici elden tesl olursa daha iyi olur.satilik olan parcalar baska konu altindadir |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
Vefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
|
Abim benim com 2000 silecek kol bozuk duruyorsa talibim yol bilgi ekranının basma düğmesini yapayim derken bozdum arka silecek çalışmıyor sade orasi lazim olursa istiyorum insallh
|
||
![]() |
||
|
Com 2000e ilk talip olarak hocam ürün kodunu atmadin bari bi fotoğraf :)
Airbag sargisi lazım aslında onlar komple oluyor diye okudum ondan talip oldum :) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |