![]() |
|
Anahtar çip sorunu.. Yardım lütfen[çözüldü] |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2016 Saat 19:46 |
Arkadaşlar 2005 peugeot 206 aracımın anahtar kabını değiştirirken çipini düşürüp kaybettim.. Elimdeki anahtar ile marş basıyor fakat çalıştırmıyor.. Oto anahtarcılar 350_400 lira civarı istiyorlar.. Öneriniz vamıdır.
Düzenleyen ertanakar - 16 Kasım 2016 Saat 09:05 |
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
Badur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2016 Konum: Aliağa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İmmobilizer çipini de çıkar kenara koy. Onsuz çalışır. Yada yedek anahtarla çalıştır.
|
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Immobilizer çipi nerede Yerini bilmiyorum basit bir olay mıdır söylediğiniz
|
|
|
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
usta yedek anahtarın duruyor ise sigorta kutusunun içine koy normal anahtar ile yine çalıştır :)
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Maalesef yedek anahtar sadece kapı açmak için kullanılabiliyor
|
|
|
|
![]() |
|
Badur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2016 Konum: Aliağa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Anahtar kabının içindeki kartı çıkar öyle çalıştır. Büyük ihtimal çalışacaktır. Bu şekilde kullanabilirsiniz. Tabi kapıları anahtardan açıp kapamanız lazım.
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
yedek anahtarla da çalışır araç, benim kumandalı anahtarın çip yerinden kaymış bende yedekle denemiştim bikeresinde çalıstı yani 1-2 gün öyle kullandım sonra kumandadaki çipi yerine oturttum düzeldi eğer yedek anahtarınız duruyorsa oınun içindeki çipi alıpda kumandalı anahtarın içerisine koydugunuz zaman araba sıkıntısız çalısır ha yedek anahtardaki çipi aldıgınız için o sadece kapıları açma görevi yapar.Ve bildiğim kadarıyla çip kodlaması okadar pahalı degil heralde normal anahtarcı bile yapabilir . |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Yedek anahtarı daha önce denedim çalıştırmıyor.? kapalı plastik şeklinde sadece kapıları açmak için.. açma kapama tuşları dahi yok üzerinde
|
|
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
içinde çip yokmu yedek anahtarın söküp baktınız mı ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Benim yedek anahtarım hep evdedir asıl anahtar bende bazen evdekilere lazım oluyor araba o zaman yedek anahtar ile her yere gidiyolar usta kontrol et bence :)
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
anahtar kullanmaya kullanmaya ne hale gelmiş :D yedek anahtarın içi çipde tam ucunda :D ![]() Düzenleyen monalos - 15 Kasım 2016 Saat 22:08 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Yedek anahtarı siz kendiniz mi kestiniz,,çip çıktı öylemi
|
|
|
|
![]() |
|
kesme değil tırnaklı bu hafif tornavidayla kastırınca çıkıyor , gösterebilmek için aradım buldum anahtarı
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bu anahtardan bende de var sabah ilk işim kesip bakacağım şu an Memurum görevdeyim
|
|
|
|
![]() |
|
bıcak filan vurmanıza gerek yok , normal ince düz tornavidayla birleşim noktasından içeri takıp kastırınca tırnakdan kurtuluyor sonra o açılan parçayı anahtarın ucuna doğru çekmeniz gerecek ondan sonra çıkar parça
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yanlış anlamayın duygulandırdınız beni.. cipi kaybetme Hikayem de bir o kadar komik.. anahtar kabı biraz eskimiş. aliexpress.com da baktım bir dolar. bizim dükkanlar da 25 30 lira.. sipariş etmiştim bir ayda geldi.. bugün kapının önünde gördüm hızlı bir şekilde Ayak üstü açıp eskisini çöpe attım.. birkaç ufak parça yere düştü hemen Almadım daha sonra evde elektrik süpürgesi açılınca ya orada gitti ya da benim çöpe attığım eski kabın içerisinde gitti.. 15 20 lira kâr edecekken 300 lira zarardayım diye canım sıkılmıştı yorumlarınız için tekrar teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
sıkıntı yapma abi bu yedekdeki çip içini görür ama çipi düzgün yerleştrin yeri kayarsa çalışmaz benim yuvasında sıkıntı var anahtar düşünce çalışmıyordu kagıt sıkıştırıyorum :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Tamam inşallah sabahleyin dediklerinizi yapıcam.. zaten uyku tutmaz sizlere de yazarım
|
|
|
|
![]() |
|
Çöpe attığın parçanın içindedir. Köşede duruyor dikkatlice bakmazsan göremezsiniz bile.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Anladım ama o kadar hızlı geliştiki durum.. Çöp aracı bile öğlen vakti gelip almış çöpleri.. Gitti yani.. arkadaşların söylediği gibi yedek anahtarın içini sökeceğim sabahleyin, Normalde yedek anahtarını çalıştırmadığını biliyorum ama kumanda ile bağlantısı var ise azda oolsa bir umudum var
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |