![]() |
|
Yağ seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tdemirkaya ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2016 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tdemirkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2016 Saat 19:46 |
Merhaba 2001 model 206 1.6 Roland Garros aracımda hangi marka ve özellikte yağ kullanmamı tavsiye edersiniz. Araç 210 binde ve Lpg lidir.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
total 10w40
|
|
![]() |
|
tdemirkaya ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2016 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tdemirkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
son değişimde total kullandım ama baktımki herkes castrol kullanıyor castrol kullanayım diye düşünüyordum
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
total kullandım bi kere 5000km de yarı yarıya eksiltti , castrol magnetic kullanıyorum 4-5 bakımdır sıkıntı yok 10000 de az bişey eksiltiyor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün usta yarı sentetik 10w40 lukoil koydu. Total koysaydık dedim. Artık kötü yağ kalmadı bu iyi yağdır falan Dedi. Biraz geçiştirdi gibi geldi ama düşük devirdeki hırlama boğulma gibi sıkıntılar Yok oldu. İlerleyen süreçte göreceğiz tabi sonuçları..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |