|
|
Sustalı 206+ |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
outlaw
3. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2016 Saat 09:45 |
|
Sustalı anahtarın fiyatı bana çok yüksek geldi ben daha dün yaptırdım ve sustalı anahtar + cip kopyalama toplam 100 tl ...
|
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
outlaw
3. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2016 Saat 09:52 |
servise gitmeni tavsiye etmem sana baya tuzluya mal olur kaskoyu devreye sokma zarar edersin şimdi bir çok prof anahtarcı da arabaların chip kodları var kitaptan bakarak öyle yapıyorlar üstte yazdığım gibi ben daha dün yaptırdım orijinal anahtarı kutu gibi bir makinenin içine sokuyor chip kod ve frekansını buluyor ben bir tane yedek chip yaptırdım birde sustalı anahtar bana maliyeti 100 tl ya ist bu yolu dene yada sana istersen izmirde yardımcı olurum .. sustalı anahtar = 60 tl chip kopyalama = 40 tl
|
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||