![]() |
|
206 yag seviye göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Vefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2016 Saat 10:58 |
Arkadaşlar 206 2007 fever aracıma dün bakim yaptırdım yag mazot filtresi derken bakımdan sonra sayacı sifirlamak için kontağı açtım yag seviyesi min hiç yok gösteriyor yanıp yanıp sönüyor neden olur yardimlarinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çağ gösterge çubugu arızalıdır bendede aynı 2 senedir öyle biiniyorum kafasına göre full gösteriyor bazen eksik baen hiç yok gösteriyor :D sıkıntı olmadı hiç
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Vefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
Çağ gosterge dedigin arabanin neresinde sensör gibi birşey mi fiyati nedir acaba
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-YAG-SEVIYE-SONDASI-ORJINAL,PR-5810.html
burda var yağ filtresinin altında bi yerde Düzenleyen monalos - 16 Ekim 2016 Saat 13:24 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() böyle bişey buldum 206 içinn buymus sensör ama 180 lira verilmez buna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Durduk yere nasıl bozuldu anlamadım tapaya yakın bir yerde mi anlamadım gitti dedigin gibi 180 çok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |