![]() |
|
206 Motor ikaz lambası sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2016 Saat 16:28 |
Arkadaşlar merhaba arabam peugeot 206 1.4 hdi 2003 model.Arabamı daha yeni almış bulunmaktayım fakat aracımı aldıktan 2 gün sonra yolda giderken bir anda direksiyonu kilitledi, motor durdu ve motor ikaz lambası yandı.El freniyle durmak zorunda kaldım kenara çekip çalıştırdığımda lamba yanıyordu fakat motor ısındıktan sonra lamba söndü.Bir gün sonra araç soğukken yine aracımı çalıştırdım yine aynısını yaptı ve motor ısındıktan sonra yine lamba söndü acaba böyle sorunla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirim.
|
|
![]() |
|
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar yardım ebebilicek kimse yok mu?
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Hocam konuyla ilgili bilgisi olan var ise yardımcı olurlar. Sizin aracı motor soğukken ustanın görmesi gerekiyor sadece soğukken yaptığına göre.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle bilgisayara bağlatıp hata koduna bakmak lazım. soğuk iken yapıyorsa kızdırma bujileri ile alakalı gibi duruyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Cevap için teşekkürler bende ondan şüphelendim fakat motor ikaz lambası yanması garibime gitti çünkü kızdırma bujisi lambası yanmadı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |