|
Angel farlarin 30 sn yanmasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Psychotr21
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2016 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Psychotr21
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2016 Saat 23:48 |
Arkadaslar farlar angel.
Angellerimin ben arabaya binmeden kumandaya bastigimda yanmasini kilitleyincede belli bir sn sonra sonmesini istiyorum. Aklima cok kolay bir yol geldi ama kabloyu bulamadim. Arabanin kilid acma dugmesine bastigin anda takoya elektrik geliyor ve km gozukuyor kilitledikten 10 20 sn icindede takodan komple elektrigi kesiyor. Ben takoya gelen elektrik kablosundan angellara kablo cekmek istiyorum kablo hangisidir yardimci olabilecek varmi ? |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Çok güzel düşünceymiş. Sizin dediğiniz şekilde olabiliyorsa şayet parklara, kısalara veya sislere de uygulanabilir. Bu sistemi halledebilirseniz mutlaka burada paylaşın, takipteyim. Kolay gelsin
|
|
Psychotr21
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2016 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Psychotr21
|
Sislere olabileceğini sanmiyorum fazla akim cekilemez.
Bugun kadrani komple soktum km motorunun resmini cektim. Buldumda alacagim. Olcum aletim var birdahaki sokusumde o kabloyu bulacağim. Detayli bir sekildede anlatirim. Bugun gaz kelebegini temizledim ve koltugun kilitlenmeme sorununuda cozdum. |
|
reality59
3. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
Hocam, isterseniz follow me home diye adlandırılan özelliklerine göre 50-100₺ arasından fiyatı değişen bir aparat aracılığı ile istediğiniz ampül(leri) yakabilirsiniz.
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
ertugrulll
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
|
http://www.elo.com.tr/urunler/
Çokta ucuz. Gir bu siteye ürün kodunu bul. Sanayilerde ara. Perakende satış başladımı bilmiyorum. Benim aldıklarım ve taktırdıklarım. Ani Fren rolesi ani frende 4lü yanıyor. karşılama uğurlama rolesi otoban rolesi otomatik far açma kapatma rolesi led çakar rolesi 3.stop lambası için su seviyesi ikaz rolesi. Zaten peugeot nazlı araba. Özellikle elektriği. Ali olmasa ben hayatta girmezdim elektrik tesisatına. Adam elektirkli aynadan tut dış ısı sensörü cruise kontroldan çık. hepsini halletti. Allah razı olsun. Sağdan soldan elektrik çekerek akımı bozma. Bunların hepsi hazır devre. Ne aracına zarar ne tesisata. yıllardır kullanırım hepsini daha birisi hata vermedi.Hem karışık kablo derdinde olmaz. Gir incele. Role kısmına bak. kendin bile bağlarsın. şeme anlatım var. Araç 2011 206+ Comfort Benzinli |
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
takoya gerek yok. Teybin arkasinda bahsettiginiz hat mevcut.
|
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |