|
Double Teyp Önerisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
pocker19
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2016 Saat 23:48 |
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar. Aracımda pionnerin double teybi vardı. Navigasyon ve bluetooth olmadığı için değiştirmeye karar verdim. Şimdi yeni bir teyp araştırması içerisindeyim pionner sony gibi markaların navigasyon ve bluetoothlu teypleri çok pahalı bütçemi aşıyor. Piyasada da avgo, navimex gibi markaların teypleri var ama kaliteleri konusunda şüpheliyim. Sizin bana önerebileceğin Can-bus uyumlu, direksiyondan kontrolün falan çalışacağı bir double teyp var mı ? Bütçem 1500 tl...
|
|
Peugeot 307 2004 1.6
|
|
reality59
3. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba, hayırlı bayramlar..
Bende de 307 var, navitech nx212f kullanıyorum istediğiniz bütün özellikler mevcut ben equalizer'i hariç herşeyinden memnunum tek sıkıntısı eqo'sunun sınırlı olması |
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |