|
aracdan benzin kokusu geliyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ramazan306gti
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ramazan306gti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2016 Saat 18:52 |
Arkadas lar aracdan benzin kokusu geliyor zor calisiyor sabahlari motor sogukken araci calistiriyorum gaz veriyorum gazi birakinca istop ediyor bide sogukken gaz yemiyor arac 99 model gti bu konu hakknda bilgisi olan varsa sevinirm
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hoşgeldin sorun büyük ihtimal benzin pompasından kaynaklanıyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ramazan306gti
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ramazan306gti
|
Benzin pompasi mi bozuk ama isindikdan sonra da civ civ yapiyo sonra calisiyo karbiratorcuye gotrdm enjektorde bisey yok ddedi ama giderken hep benzin kokusu geliyor
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arka koltugun altında olacak benzin pompası contasından kaçırıyorsa koku ondan kaynaklanıyor olabilir. bozuk olması çalışmıyor anlamına gelmez çalışır ama yeterli benzin pompalamazsa bu tip sorunlara neden olabilir. bir kontrol ettirmenizde fayda var hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
mertgökhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2016 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mertgökhan
|
merhaba
bende 307 kullanıyorum benımde vardı aynı problem klima ızgaralarından klimayı acınca veya acmadan da arac ılk çalıştıgında benzin kokusu geliyordu sanayide ustaya götürdüm tek yaptıgı sey motor koruma kapıgını actı orda boru var hafif yerinde oynamış onu sıkılaştırdı ve sorun ortadan kalktı insallah seninde problemin öyle bişeydir ama şuna da dikkate etmek lazım eger pencereler acık ise egzosdan cıkan dumanında etkisi olabilir bence birde böyle dene yada klimayı ac aracı calıştırdığın anda klımadan geliosa o hortumda sıkıntı vardır
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |