![]() |
|
Güzel İzmir'den Arkadaşlara Bir Soru :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dlkrn_48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2016 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2016 Saat 14:12 |
Arkaadaşlar kusura bakmayın eğer konuyu yanlış yere açtıysam. Ben Muğlada oturuyorum ve sanırım conta ile ilgili sıkıntılarım var.
Eğer üst kapak sökülecekse işinin ehli birisi yapsın istedim. İzmirden İZTEK OTOMOTİV diye bir yerin sahibi olan MEHMET DAKNİ diye birisini tavsiye ettiler. Netten biraz araştırdım ve olumsuz birşey göremedim. Sizin bu yer ile ilgili görüşünüz var mı? Yani burdan izmire gitmeme değer mi ? |
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben hic gitmedim ama izmirde bilindik tavsiye edilen biyer. birde bosh servis var orasıda iyi diyorlar.
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
Dlkrn_48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2016 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu adamı 16 yıldır sadece Peugeot kullanan bir arkadaşım bahsetti bana. Kendisi 13 yıldır başka kimseye elletmem aracımı diyor ve sırf bakım için bile marmaristen gidiyor aadamın yanına. Sadece marmaristen öğrendiğim kadarı ile 8 - 10 müşterisi var sabit
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
dogrudur, Dakni olsun ordakı diger arkadaslar olsun baya iyilerdir.. Herzaman tavsıye ederım..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Şu anda iztek otomotivin bekleme salonundayim. Her kullanimda tekleyen arabayi 10 km kullandik bir kere bile teklemedi. Sinir oldum valla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |