![]() |
|
Hararet Problemi Silindir Kapagı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deprs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2016 Saat 23:13 |
Merhaba arkadaşlar 2000 model 1.6 xt model arabamda şu 4-5 gündür hararet 5-10 dakkadan sonra 90-95 arasına geliyor hatta aşıyor bazen buna ne sebep olur birazdan motorun resimlerini atcam iyi kötü yorumlarınızı atabilirsiniz arabayı biraz uygun fiyata aldım toplayıp binmek için zaten ögrenciyim ama işte biriktire biriktire toplıcam ayrıyetten ilk arabam ve sanayide hiç çevrem yok tanıdıgım etrafımda arabası olan arkadaşlarımın çogu şahinci o yüzden tamircilerine göstermiyorum bile geçenlerde bi ustaya gittim normal usta araba conta yakmak üzere bu yüzden hararet yapıyor diye söyledi fiyat sordugumda 1500-2000 tl arası çıkar dedi ne yapılcak dedım kapak taşlancak dedi conta degişmicek dedi bende eyvallah dedim çıktım sizce yani conta degişmesiyle kapak taşlaması farklı degilmi yani yada 1500 tl taşlamaya cok fazla degilmi başka bi ustaya sordum 350 dedi bu fark nerden geliyor hiç anlamıyorum arkadaşlar aşşagıdada motorun resmi var degerli yorumlarınızı beklerim hatta tanıdık usta vs varsa tavsiye edebilirsiniz tam olarak sorunla ilgili yardımcı olabilecek biri arabanın yapılması gereken çok işi var
ayrıyetten elektrik tesisatının degişmesini cogu kişide söyledi ama zamanla yaptırcam artık bişey yok. Resim büyük oldugu için link olarak verdim |
|
![]() |
|
EMRE_R19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2016 Konum: ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum hareret yok arabanda bilip bilmeden ustalar sallamasın peugeot lar bu derecelerde çalışır.bendede 206 var daha 50 binde dur kalklarda hareret 90ı geçer klima açıkken fan da açık olduğundan 85 civarı çalışır uzun yoldada önden hava aldığından 85 civarı çalışır.peugeot lardan anlamayan ustaya arabanı emanet etme.başka problemin varsa yaz yardımcı oluruz.sırf sana yazık olmasın diye şu mesajı yazabilmek için üye oldum
Düzenleyen EMRE_R19 - 13 Ağustos 2016 Saat 21:28 |
|
206 X-Design 2006 mod. 53.000 km
|
|
![]() |
|
Deprs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Buz gibi sogutan klima hararetlern başlamasıyla sogutmamaya basladı bende adamlara inandım bu yüzden konu açmak istemiştim. Değerli yorumun için çok teşekkürler bakım km yaklascak o zaman ünlü olan bi pejo servisine götürüp baktırcam artık teşekkürler. |
|
![]() |
|
usta42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Kardesim dedigin degerler normal disarida hava 40 derece motor sicakliginin 10 dakikada 100 cikmasi normal peugeotlarda fan iki kademeli ilk fan 95 aciyor 2 kademe 110 aciyor yag suya karismiyorsa gayet normal hangi sehirde yasadigi paylasirsan arkadaslar yardimci olur usta konusunda kafana takma her ustaya da inanma
|
|
![]() |
|
Sanırım gerçekten silindir kapagıyla alakalı bi durum var bütün sorunlardan ziyade araba yağ kaçırıyordu alttan durdugu yerde yag akıtıyordu arabanın altına egilip baktıgımda heryer yagdı berbat bi durumda sanayiye cektim silindir kapagı bi kaç bişey daha sayıldı 800-1k arası fiyat belirtildi hatta 1 litrede yağ eksiltmiş araç mecbur yaptırcam artık normalide bu fiyatlarmı ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
sen ustadan öncelikle liste al neler değiştirecek fiyat normal mi uçukmu belli olur hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |