![]() |
|
307 kol dayama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deniz44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2016 Saat 12:42 |
Isallah hocam piyasada cok nadir bulunuyor cikmaciya gittim adanada saka gibi cvp verdi bana 550 tl dedi komple koltukla beraber veriyoruz dedi :)
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal pahalı hocam ama ben yan sanayi taktırdım çok kısa sürede kırılınca tekrar taktılar o kırılmadı.
yansanayide kalite kalitemi ki. aslında kol dayama açıkken torpidoya falan eğilince kırılıyor bence. sağ tarafıda bulursunuz inşallah. |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Deniz44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Actigim konuyu gallettim sofor tarafini bulabildim sansima tek kalmis 50 tl ye simdi yolcu koltugu icin yardimci olacak varmi hem kolcak hem aparat icin
|
|
![]() |
|
Simdi anlamadim orjinalmi aldiniz 70 80 tl ye yoksa yan sanayi fiyatimi bu solediginiz...
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
ben özel servisten aldım yan sanayi ucuz olandan 70-80 tl idi.
15 güne kırıldı yenilediler para almadan 1 sene olacak sıkıntı yok. orjinal mi taktılar anlamadım. çıkmacılarda orjinal bulunsa iyi olur. yan sanayiler sıkıntı.ilinizdeki yetkili servisleri arayın hatta parça kodunu bulup netten araştırın yedek parça satan yerlerden de alabilirsiniz. |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Abilerim kardeslerim 307 kol dayama aparatinin takildigi plastik mekanizma nerden bulurum uygun fiyata 90 tl diyorlar bana sofor tarafi lazim hemen kirilan bi parca yapistirdim malum adana sicaginda dayanmadisimdiden tsk ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |