|
Cabrio'ma Spor Yarış Koltuğu Hakkında.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
FuRiouS
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2016 Saat 17:14 |
Arkadaslar merhaba aracımı biliyorsunuz suan satılık ilanında fakat pek satmayada gönlüm yok acıkcası her an ilandan cekebilirim Modifiyeye devam edebilirim.
Simdi sorum su arkadaslar Aracın icinide yapmak istiyorum Önceligim Koltukları degiştirmek olacak. Arabanın orjinal koltukları cok kotu rahatsız ve bozuk. Spor yarıs Koltugu alıcam Sanırım bu koltuklar 2 adet önler için. Arkalarıda dösemeciye Kırmızı-siyah kombin olmak üzere deri kaplatcam önlerle uyumlu olması acısından Almak istedigim Koltuklar bunlar sizce nasıl rahatmıdır ? http://www.hepsiburada.com/z-tech-euro-spor-koltuk-takimi-12461-p-OTELF12461 |
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim arabana cok emek ve para garcadigini biliyorum.
Monza ve sparco koltuk önerebilirim.topçularda bayisi var. Fiyat 650 tl den basliyor ve cıkıyor. Eger cikanları da satmayi dusunursen gorusebiliriz.benim ön koltuklarimin durumundan iyi ise anlasirsak alirim. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
FuRiouS
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tabiki abi Durumları iyi fakat spor havası yok koltukların satmazsam bunları alırsam satarım tabiki koltukları.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence koltukları değiştirme bunlar daha rahatsız ve arabanın kalitesini düşürüyor
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 RC koltuk bulabilirseniz daha güzel olur diye düşünüyorum.207 RC koltuklarda hoş ama bunları ayarlaması zor olsa gerek ayrıca 207 koltuk uyumlu olurmu bakmak lazım.
Düzenleyen samet206 - 01 Ağustos 2016 Saat 23:24 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Samet'e aynen katılıyorum. İsterse arabanın orjinal koltuğu 100 lira olsun sen 1000 liralık spor koltuk tak. Orjinallikten uzaklaştıkça kalite algısı düşer.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |