|
308 1.2vti 82hp Yakıt Tüketimim |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hamzaurun
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hamzaurun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2016 Saat 20:54 |
Arkadaslar yakıt tuketimlerim biri sehir ici (Ataşehir-Tuzla) gidiş-geliş. Digeri sehir dışıdır.
Aracimi alali daha 1 hafta oldu. Sehirdisi yolculuğu 3 kisi ve dolu bagajla yaptık. Her iki yolculuktada klima açıktı. Genel olarak arabamı sakin kullanan birisiyimdir ama az yaksin diyede özellikle çaba gostermedim. Bana sorarsanız işin sırrı dogru devirde vites değiştirmekte. Yorum sizin. Düzenleyen Hamzaurun - 25 Temmuz 2016 Saat 20:59 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hoşgeldiniz hamza bey aracınızın yakıt tüketim değerleri çok iyi heleki istanbul gibi büyük bir şehirde.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Hamzaurun
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hamzaurun
|
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben genel itibari ile sakin karakterli biriyim. Aracı hirpalamaktam hiç hoslanmam ve genellikle ana yolları kullanırım e5 ve tem gibi bu sebepten bubkadar az yakiyor diye düşünüyorum :) |
|
eyup ozturk
1. Vites 13 - Aralık - 1976 Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eyup ozturk
|
Ben 1999 1.4 xr 106 ile 4 kişi + portbagaj ile 750km yaptım. 45lt depo var. Işık yanmadı ama rampada stop edince benzin aldım :) 6 lt gibi ortalama yapar maksimum.. Tabiki doğru devirde vites değişimi, lastik gibi unsurlar, doğru devirde kullanım çık önemli
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
5.3 iyi daha ne yaksın
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |