|
Mazot degisince Ariza lambasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Baver Diyar
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2016 Saat 12:24 |
Merhaba arkadaslar
Aracima 13bin kilometreden beri surekli tp'den mazot aliyorum. Dun aksam mecbur kaldigim icin shell nitro koymak zorunda kaldim. Mazotu aldiktan 10km sonra " depollution system faulty " araba 3000deviri gecmedi saga cekip biraz bekleyip istop ettim tekrardan calistirdigimda arizayi hala veriyordu fakat cekis sikintisi duzelmisti. Suan da hala ariza lambasi yaniyor fakat cekiste ve arabanin calismasinda bir anormallik bulunmuyor. Sizde bu arizayi uzun zamandir kullandigim mazotu degistirdigim icin mi yasadim ? Surekli Tp'den nornal euro dizel koyuyordum , shell nitro euro dizele gore cok daha ince bir mazot arac bu degisiklikten dolayi bu hatayi vermis olabilir mi ? |
|
BawerDiyar
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet hocam yakıtla alakalı bir durum shell nitro katkılı olduğu için yakıt sistemindeki pislikleri kaldırmıştır bundan dolayı bu hatayı vermiştir. yakıt filteresini değiştirin derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |