|
Pionner teypler için Diresyon Kolu aparatı |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
ARDADOGAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2016 Saat 18:59 |
|
Arkadaşalar 307 aracımın teyibini değiştireicem fakat pionner teyple diresyon kolunu nasıl adapte edebilirim bir ara parça var aparat onu nasıl temin edebilirim fiyatları nedir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...
|
||
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
buyrun hocam
http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/pioneer-sony-ve-universal-double-din-direksiyon-kumanda-aparati-P48664665?cid=604001&gclid=CJfroNbf-cwCFfMW0wodqwkDww&gclsrc=aw.ds
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
ssakyel
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Soner bu aparat 206'larda çalışıryor mu?Bütün pioneer teyplere uyar mı acaba?
|
||
ssakyel
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Uyuyormuş ürün açıklamasını okudum pardon.
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
önemli deil hocam iyi forumlar
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Böyle bir aparat sadece pionner lar için mi var acaba ?
|
||
Cyrus35
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teyp arkasındaki W/R girişi olan tüm oto teypler için geçerli hocam fakat aracın marka ve modeline göre satıyorlardı sahibinden.com'dan arama ekranına direksiyon kumanda aparatı yazarakda ilanları inceleyebilirsiniz.
|
||
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İnternetten almadan önce bağlattıracağınız elektronikçiye gidip sorun elinde vardır belki montaj dahil bu paraları verebilirsiniz. Benim gittiğim elektronikçim de 120 lira diyordu en son montaj dahil.
|
||
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
|
Bu aparatları sordum saat tarih ayarı falan yapabilir miyim diye de olumlu cevap alamadım. Denemedim hiç dedi. Yol bilgisayarına falan müdahale edip ayar yapamayacaksak anlamı yok bence. Deneyen var mı?
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu aparat sadece kumanda kolu fonksiyonlarını çalıştırır.Orjinal kumanda kolunu çalıştırır.Bilgi ekranında gösterim yapmaz.Yol bilgisayar ekranınla bir bağlantısı yok.
|
||
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
||
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
|
Yol bilgisayarına etki edenini de buldum en son 200liraydı ama verdiğim sipariş arızalı çıktı kaldı öyle..
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar ben usb aux lu cd siz pioneer alip taktim.
Haliyle kumanda kolu bosa cikti.internette baya bi arastirdim.aparat montaji uyum saglamama riski fiyati falan derken vazgectim almaktan. Kol bosta duruyor.kol ile teyp arasi zaten 15 santimetre Kumanda ya uzanan parmaklar teybe de uzanir dedim ve aparat almak yerine 1 depo mazot alip 1000 km uzerinde bedavaya gezdigime saydim. Tamam islevi olmayan bir kol var ortada ama kol ile teyp arasinda mesafe olmayinca ne gerek var dedim. Varsin kol calismasin hatta ihtiyaci olana söküp kolu satabilirim. İhtimali degerlendirin derim dostlar.(mesafe yok arada mesafe ) |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
Mrttt53
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206da pioneer deh x3850ui teyple orjinal kumanda kolunu aktifleştirdim.
Src, ses açma kapama, şarkı geçme,usbde dosya seçmek mümküm. |
||
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dostum ne şekilde nasıl yaptığını anlatta forumdaki arkadaşlar bizlerde dahil faydalanalım.Forumum amacı bu zaten bilgi paylaştıkça güzelleşir.Teşekkürler...
|
||
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
||
Mrttt53
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kendim yapmışım gibi anlaşıldı sanırım ben şaşmazda bilinen bir yerde yaptırdım.Yer söylemek uygunsa söylerim.Yapılışını izledim kolay degil direksiyon altı sökülerek orjinal kumanda kolu çıkarılıyor kolun icinden işlem yapılıyor ve göğüsün içinde teybin arkasndaki w/r çıkışına takılan aparatla bağlantısi sağlanıyor.130tl ye yaptırdım kendiniz yapabilecekseniz yabancı sitelerde 90 110tl arasındaydı. |
||
ARDADOGAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
|
|
Dediğin çok mantıklı ama araba kullanırken ister istemez teybe 10cm de kol ileri uzanıyor ve göz teybe kayıyor ama kolun rahatlığı göz ardı edilemez eller dreksyonda ve gözün yolda iken ses aç ses kapa parça değiştir radyoya geç falan filan yani gerçekden kol işe yarıyor ve bence kolaylık tabi bence zevk meselesi..
|
||
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
||
Mrttt53
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Beyler santimini bilemicem ama 2013 modellere kadar peugeotda sabitte olsa o kumanda kolu gerçekten işe yarıyor bana göre.Kumanda kolunun üzerinde ses tuşu, geçme tuşu hangisi diye bakmıyosun zaten bakmamana göre ayarlanms tuşlar kol üzerinde.Ama ben pioneer deh x3850 üzerindeki minicik geçme tuşunu yada src tuşunu araba kullanırken bakmadan bulamıyorum.
Kumanda kolu, bakmadan uzanmadan birçok teyp işleminde pratiklik sağlıyor ve ben pratiklik için para veririm bir başkası vermez herkes farklı😊 Bu arada teybi taktırdıktan sonra 2 gün denedim kolsuz orjinal teypte ve baska araçlarda kola o kadar alışmışım ki direk karar verdim yaptırmaya bir de o teybin uzaktan kumandasının şoför için hiçbir önemi yok bence teyp üzerindeki tuslar bile uzaktan kumandadan daha pratik😄 Düzenleyen Mrttt53 - 06 Haziran 2016 Saat 21:13 |
||
ROCKFORD
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhabalar Önceki aracım olan renault 19 direksiyon kumandası için izmirden bir arkadaş ile tanışmıştım ve orjinal kumandaları pik programlama yaparak pıoneer teybe uyarlıyordu. Satın aldığım bu aparattan çok memnun kalmıştım. Şimdi 308imede bunun gibi bişey sipariş edeceğim teybi değiştirirsem eğer. (6 ay önce kuzenim içinde sipariş ettik 50 tl idi fiyatı ) isteyen olursa bilgileri paylaşabilirim.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |