![]() |
|
206 Akü Kapağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Dlkrn_48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2016 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2016 Saat 23:05 |
|
Arkadaşlar. benim 2002 model 1,4 benzinli 206 aracımın akü kapağını usta yanlışlıkla kırmış kırılınca da atmış :) bende kutup başlarının pas tutmasından endişelendiğim için bulmaya çalışıyorum. Bizim buralarda bulamadım. Bildiğiniz bir yer var mı acaba ?
|
||
![]() |
||
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O kapak dediğin 250 tl kardeşim nasıl kırar bide çöpe atıyor
|
||
![]() |
||
Dlkrn_48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2016 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hopp .. geçmiş olsun bana :D
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
İnternetten baktım sadece üst kapağın orjinali 160 TL ve artan fiyatlarla satışta.İnternet üzerinden yazarsanız rahatlıkla bulabilirsiniz zaten.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
anlamıyorum ya 308 in üst akü kapağı 45 TL 206 nın ki ise 160 TL .. Bizim suçumuz ne şimdi? :)
|
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 ninki kaliteli, 308 inki dandik
![]() |
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
|
Hüseyin bunu beğendi
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |