![]() |
|
2004 206 yaptıgın yol km sıfırlamak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
snrkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2016 Saat 13:59 |
2004 model 206 x-line sw aldım arkadaşlar,
depoyu fulledim yatık ölçmek için km yi sıfırladım ama arabayı stop edip tekrar çalıştırınca yine eski yaptıgı km ye döndüğünü gördüm ,yanlış mı sıfırladım yada farklı bi yolumu var yardımcı olursanız duacınız olurum...
Düzenleyen snrkck - 04 Temmuz 2016 Saat 14:00 |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağdaki tuşa bi kere basınca yapılan km ye geciyor sonra tekrar basıp 5/10 saniye içinde sıfırlanıyor stop edincede aracın tam kmsine dönüyor sanırım ekran ona dikkat etmedim hiç
![]() |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
snrkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim cevabınızdan dolayı ama ben yanlış anlattım sanırım,
yaptıgım km bi türlü sıfırlanmıyor dediğiniz gibi 5/10 saniye basıyorum sıfırlıyor,yoluma gidiyorum işde 50 km,60 km neyse ekran da yolculuk anında o yazıyor bide sağdaki tuşa basınca normal km yazıyor.ama gitmek istediğim yere ulaşınca arabayı park edep stop edince de bişiy yok normal yaptığım yol km si yazıyor.ama aradan zaman geçip tekrar arabayı çalıştırınca o km yine en başa dönüyor yolculuga çıkmadan önceki km+yaptıgım yol oluyor örneğin 50/60 km olması gerekirken 650 km oluyor bunu çözemedim bi türlü farklı bi sıfırlama yöntemimi varda ben bilmiyorum...
|
|
![]() |
|
mrtttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Sağdaki çubuk seklindeki tuşa 1 kere basınca 999kmye kadar ölçen 3 basamaklı moda geçiyor onu sıfırlamak icin dediğiniz gibi 5-10 saniye basılı tutmak yetiyor.
Acaba bin kmyi geçtiginiz de sıfırlayacaģı icin size yanlış gibi gelmesin. İsterseniz bir de normal km sayacndan deneyin 6 basamaklı olandan mazot alırkenki kmnizi bir yere yazıp o şekilde bir deneyin. |
|
![]() |
|
[QUOTE=mrtttt53]Sağdaki çubuk seklindeki tuşa 1 kere basınca 999kmye kadar ölçen 3 basamaklı moda geçiyor onu sıfırlamak icin dediğiniz gibi 5-10 saniye basılı tutmak yetiyor.
Acaba bin kmyi geçtiginiz de sıfırlayacaģı icin size yanlış gibi gelmesin. İsterseniz bir de normal km sayacndan deneyin 6 basamaklı olandan mazot alırkenki kmnizi bir yere yazıp o şekilde bir deneyin.[/QUOTE valla enteresan geldi bana böyle olması illaki bi mantığı vardır,benim eski palio vardı ondan bile manueldi elle yapıyodun km yi takip ediyodun bunda olmadı napalım sağlık olsun teşekkürler yinede yardımıznız için..
|
|
![]() |
|
mrtttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Rica ederim sorununuz çözülür inşallah😊
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |