![]() |
|
Araç Alımı Yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fu4t ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2016 Saat 16:47 |
Arkadaşlar öncelikle konunun yeri burasimi bilmiyorum nereye acicagimi bulamadim buraya açdim eğer sorun olursa yönetici arkadas konu yerini degiştirebilirse sevinirim.
Şuan kullanmakda oldugum aracımı satiyorum üzerine biraz daha koyup bir 206 GTI almayi düşünüyorum bitane buldum sahibinden.com da pek bilgimiz yok araba hakkında galeri oldugu için fazla bilgi vermiyor adam versede ne kadar güvenebilirsin araba forumdan bi arkadasindi sanırım daha önce bilen tanıyan varsa araba hakkında bilgi bulabilirmiyiz diye konu açayim dedim yardım ederseniz seviiinirim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-new-motors-peugeot-206-gti-1999-model-303931771/detay |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araba Hakkında pek bilginiz yoksa, bu tip maceralara girmeyin. Önceden forumdan bir arkadaşın olsa da artık galeriye düştüğü için başına her türlü iş gelmiş olabilir. 17 yaşında bir arabaya ben cesaret edemezdim doğrusu. Ortalık yeni ve ucuz araba kaynıyor. İlla gti a binme gibi Bi derdiniz yoksa başka şeyler kovalayın.
|
|
![]() |
|
fu4t ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 çok sevdigim bi araba, daha once 1,6 kullandım xs modelini cok güzel keyifliydi sürüşü felan ama gitmiyordu, onun için GTI almayi düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Takdir ve seçim sizin tabi ki dikkat etmek lazım
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Araç bitmiş okeye dönüyor daha yorgununu bulamadın mı? Tabi bu paraya bu Gti. Eli yüzü düzgün Gti 23 24 den aşağı yok. O rakamlara çıkamıyorsan hiç Gti düşünme.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
neye göre bitmiş araba anlayamadim diri duruyor motorunuda burdan bakarak anlayabiliyorsan helal valla :)
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Aslinda forum araci belki eski sahibi denk gelirse belki bi ihtimal yorum yapabilir
Ben kendi sattigim araci forumdan bi kac kisi istemisti ama degmiyceni soyledim galericiye verdim araci araba bi ay sonra nette hatasiz ve kazasiz olarak ilanda gordum gerisini siz dusunun bence |
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
tercih sizin ama aracda ne kaporta kalmıs nede iç döşeme fiyatına bakarsak motorunda çok temiz olacağını düşünmüyorum. bir arkadasımda fiyatı uygun diye 13 bine 306 aldı başı derttten kurtulmuyor :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |