![]() |
|
ön lastik eğimi.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2016 Saat 12:44 |
arkadaşlar aracımla +90 hızla giderken araç sağa çekiyordu. rot balans zamanının da geldiğini düşünerek aracı rota soktum. bakan arkadaş ön sol tekerin üst taraftan 3mm. içe eğilmiş olduğunu söyledi. herhangi bir kaza filan olmadı herhangi bir çukura sert şekilde filan da girmedim.
bunun bir kaç çözümü olduğunu söyledi arkadaş ama tavsiye etmiyorum dedi. bu tekerin eğimi çok sorun cıkarmaz 6mm den fazla olsa icabına bakardık dedi. sorun neden kaynaklanıyor olabilir? ne yapılabilir? teşekkürler ön lastik ebadı 205*45*17
Düzenleyen MadTurk_ - 27 Haziran 2016 Saat 12:45 |
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çözümü düzeltilmesi. Başka çözümü yok bence. yada ben şöyle yaptım benim jantta egilmişti balans ayarı tutmadı bende stepnede ki jant ile eğik jantı değiştirdim. Eğer boyutları uyuyorsa öyle yapabilirsiniz. veya düzeltmeye girecek mecbur.
|
|
![]() |
|
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
eğilen jant değil komple teker eğik içe doğru.
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
Amortisör yada akson yamukluğundan kaynaklanıyor aynı sorun başımda var amortisör değiştiricem hafta sonu; Bizim usta hiç tavsiye etmedi düzeltmeyi presle zorluyarak kastırıyorlarmış düzeltiyorlarmış fakat tekrar eski halini alması uzun sürmüyomuş sağlıklı olmuyormuş bilginiz olsun. Şuan için sorun olmasada can taşıyo sonuçta o araç artı fazladan çekme yapıyo araç dengesiz kalıyo kendi aracımın ön tekerleri şuan hondacıların arka lastiklerine yaptıkları kamber gibi
![]() ![]() Düzenleyen Cyrus35 - 28 Haziran 2016 Saat 08:42 |
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |