Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 SEDAN HERŞEY DAHİL :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 SEDAN HERŞEY DAHİL :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
OguzhanKucuk61 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2016 Saat 10:44
Spoilerı yapıştırdığım 30 liralık çift taraflı bant tırt çıktı. Önce uçlardan sonra yavaş yavaş içe doğru atma yapmaya başladı. Spoiler ile bant arasına Japon yapıştırıcısı sürerek işi çözdüm ama memnun değilim tabi. Olur da böyle bir iş yapacak olursanız, siyah silikon kullanın bence
Yukarı Dön
TugyyStyle Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TugyyStyle Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2016 Saat 18:36
Öncelikle Oğuzhan kardeşim büyük emek harcıyosun yaptıklarında işe yarıyor bu ayak altı ve kapı ışıklarını benim aracada yapsak diyorum ben giresundayım yardımcı olma şansın varmı :) 

Tel : 0539 760 64 94 Whatsapp dan yazarsan memnun olurum :)
: 0539 760 64 94

<
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2016 Saat 19:16
Yolunuz düşerse seve seve yardımcı olurum. Fakat bu çok basit bir uygulama. Eliniz yatkın olmasa dahi yapabilirsiniz. Gereken tek şey tavan lambasından bir hat çektirmek. Sonra o kablo üzerinden istediğiniz tüm noktalara şerit ledleri dilediğiniz şekilde döşemek. Bir elektrikçinin yarım gününü dahi almaz :) beğenmenize çok sevindim bu arada teşekkürler
Yukarı Dön
TugyyStyle Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TugyyStyle Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2016 Saat 20:08
İnşallah müsait bi zamanda yaparız benim için tek sorun kapı altı ile tavan lambasını beyaz yapmak :) az çok el yatkınlığım var :)
: 0539 760 64 94

<
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2016 Saat 20:40
Tavan lambası işi kolay. T10(dipsiz) tip beyaz ampül alıyorsun istediğin çeşit. Tahminim 4 ledli falan yetecektir. Ben bayağı bir parlak aldım anlamadan avize gibi oldu. Neyse, tavan lambasının cam olan kısmin kenarlarından hafifçe tornavida ile kastırınca geliyor. Soketi çıkarıyorsun tırnaklardan basarak. Eski ampulu çıkarıyorsun. Yenisini bir güzel takiyorsun. Soketi yerine oturtup en son kapamadan bir kontrol ediyorsun. Sonra yerine takip keyfine bakıyorsun:))
Yukarı Dön
ziya alp Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ziya alp Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2016 Saat 16:44
tablet araca bagladınızmı beyne ekranda km var hareret var ? 
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2016 Saat 16:51
Obd cihazı ile ecuya bağladım
Yukarı Dön
Adem Kurtuldu Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Adem Kurtuldu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2016 Saat 23:41
Jant ve app plaka kaderini değistirir iç uygulamalar cok yerinde olmus ayak aydınlatma benimde aklımda ama yaptırcak kıl birini bulamıyom
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2016 Saat 23:47
Eyvallah hocam. Yürürüne 3-5 masraf etmem lazım. Yaz sonlarına doğru bişeyler yapacağım görsel manada
Yukarı Dön
Gokcesel Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gokcesel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2016 Saat 23:54
Orjinalini yazan: Adem Kurtuldu Adem Kurtuldu Yazdı:

Jant ve app plaka kaderini değistirir iç uygulamalar cok yerinde olmus ayak aydınlatma benimde aklımda ama yaptırcak kıl birini bulamıyom

Kendin yap hocam çok zor değil boş vaktim olsa ben de yapacağım ayak aydınlatması.
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Adem Kurtuldu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2016 Saat 00:15
Orjinalini yazan: Gokcesel Gokcesel Yazdı:

Kendin yap hocam çok zor değil boş vaktim olsa ben de yapacağım ayak aydınlatması.
valla elektriği pek ellemek istemiyom ama az bi tarifle neden olmasın tarif edermisiniz :D
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
Yukarı Dön
road26 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı road26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2016 Saat 00:42
Çalışmaların çok yaratıcı bendede aynı aracın gri rengi var ben camlar için rüzgarlık istiyorum. Bilgin varmı
Yukarı Dön
road26 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı road26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2016 Saat 00:50
Ortadaki bilgi ekranının ışığı gitti zamanla çakmaklığın oradan hat alıp led döşedim.günüz gece ışık farkı olmuyor hep aynı şiddetle yanıyor Malesef. Soketindebi sıkıntı var 4 kablo var ama hangisi bilgi ekranı hangisi aydınlatma bulamadım önerin varmı

Düzenleyen road26 - 22 Haziran 2016 Saat 18:18
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2016 Saat 01:01
Orjinalini yazan: road26 road26 Yazdı:

Çalışmaların çok yaratıcı bendede aynı aracın gri rengi var ben camlar için rüzgarlık istiyorum. Bilgin varmı

206 hb lerin rüzgarlıkları uyuyor. Aksesuarcıya gidip test etmiştim. Çok işlevsel, sigara kullanan birisiyim işime yarar ama görüntü olarak bence çirkin duruyor. 4 cam setine 70 lira demişti.
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2016 Saat 01:10

valla elektriği pek ellemek istemiyom ama az bi tarifle neden olmasın tarif edermisiniz :D

Elektriği elleyecek bişey yok ki hocam. Gayet kolay sistem; iki hat çekmeye bakar. Küllüğü çıkarıp ufak ampulün altındaki soketin orda kablolar var ordan çekilip parklara bağlı hat alınabilir. Tavan lambası açılıp ordan kapı direklerinden aşağı bir hat alınıp, Tavan lambası tetiklemesinden çok şık bir hat alınabilir. Tavsiyem tavan lambasından çekilmesidir. Parklarla denedim ayak aydınlatması güzel olmuyor sürekli yanması. Tavan lambasını kullanarak; ayak aydınlatma, kapı altı aydınlatma, ayna altı aydınlatma yapılabilir. Tavan tetiği de kapıların açılmasına bağlı konumda durursa tattan yenmez. Kilit tuşuna basılıp açılma, kapanma durumunda harika bir görüntü ve işlevsellik alınabilir. Kapatıldığında da hüzmeli olarak sönmesi PREMİUM bir hava katmıyor değil. Aydınlatma adına tek eksiğim ve benim yaptığım işlere nazaran bir tık daha çetrefilli bir iş olarak gördüğüm eagle eye led kullanarak dış ayna altlarına aydınlatma yapmak. Bunu da yaptığımda set tamamlanacak. Ondan sonra zaten Herşey hazır olduğu için, led tipini de değişebilirim. Yerlerinde ufak değişiklikler eklemeler veya çıkarmalar yapabilirim. Bu arada benim torpidoda da ışık yoktu. Oraya da kolayca bir 3 led bağlanabilir. Bilginiz olsun, inşallah yaparsınız çalışmayı. Mutlaka burda paylaşın :) kolay gelsin
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Adem Kurtuldu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2016 Saat 10:42
Orjinalini yazan: OguzhanKucuk61 OguzhanKucuk61 Yazdı:

Elektriği elleyecek bişey yok ki hocam. Gayet kolay sistem; iki hat çekmeye bakar. Küllüğü çıkarıp ufak ampulün altındaki soketin orda kablolar var ordan çekilip parklara bağlı hat alınabilir. Tavan lambası açılıp ordan kapı direklerinden aşağı bir hat alınıp, Tavan lambası tetiklemesinden çok şık bir hat alınabilir. Tavsiyem tavan lambasından çekilmesidir. Parklarla denedim ayak aydınlatması güzel olmuyor sürekli yanması. Tavan lambasını kullanarak; ayak aydınlatma, kapı altı aydınlatma, ayna altı aydınlatma yapılabilir. Tavan tetiği de kapıların açılmasına bağlı konumda durursa tattan yenmez. Kilit tuşuna basılıp açılma, kapanma durumunda harika bir görüntü ve işlevsellik alınabilir. Kapatıldığında da hüzmeli olarak sönmesi PREMİUM bir hava katmıyor değil. Aydınlatma adına tek eksiğim ve benim yaptığım işlere nazaran bir tık daha çetrefilli bir iş olarak gördüğüm eagle eye led kullanarak dış ayna altlarına aydınlatma yapmak. Bunu da yaptığımda set tamamlanacak. Ondan sonra zaten Herşey hazır olduğu için, led tipini de değişebilirim. Yerlerinde ufak değişiklikler eklemeler veya çıkarmalar yapabilirim. Bu arada benim torpidoda da ışık yoktu. Oraya da kolayca bir 3 led bağlanabilir. Bilginiz olsun, inşallah yaparsınız çalışmayı. Mutlaka burda paylaşın :) kolay gelsin
valla cok güzel anlatmısınız ilk boşluğumda oturup yapcam çok sağolun :)
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2016 Saat 23:45
Rica ederim, yaparsanız paylaşın mutlaka mutluluk duyarım :)
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2016 Saat 23:49
Aracın arkasında bulunan Peugeot ve 206 yazılarını sökmek istiyorum. Neyle Nasıl yapabilirim? Bir de iz kalır mı boyayı falan kaldırır mı ?
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2016 Saat 00:46
Boyayı kaldırmaz dikkatli bir şekilde sökebilirsiniz,yapıştırma zaten.Ancak iz kalma ihtimali muhtemmel,yıllarca orda durmuş sonuçta yinede araç beyaz olduğunda çok can sıkıcı bir durum olmaz diye düşünüyorum en kötü hafif bir pasta sadece o kısma görüntüyü düzeltir.
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2016 Saat 01:27
Yapışkan iziyse sadece wd40 çok güzel iş görüyor. Bir arkadaşa sordum Misina ile sök diyor. İşe yarar mı ?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 1178 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 587 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4906 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4167 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1411 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 357 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1911 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36486 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 106205 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2867 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32514 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 54743 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1241 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18871 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2865 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 504 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 459 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 17065 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 2977 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 2369 0 Westbornova
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
torekV 1
AtomAdnan 1
Bayer 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English