![]() |
|
206 SEDAN HERŞEY DAHİL :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Spoilerı yapıştırdığım 30 liralık çift taraflı bant tırt çıktı. Önce uçlardan sonra yavaş yavaş içe doğru atma yapmaya başladı. Spoiler ile bant arasına Japon yapıştırıcısı sürerek işi çözdüm ama memnun değilim tabi. Olur da böyle bir iş yapacak olursanız, siyah silikon kullanın bence
|
||||
![]() |
||||
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
|||
Öncelikle Oğuzhan kardeşim büyük emek harcıyosun yaptıklarında işe yarıyor bu ayak altı ve kapı ışıklarını benim aracada yapsak diyorum ben giresundayım yardımcı olma şansın varmı :)
Tel : 0539 760 64 94 Whatsapp dan yazarsan memnun olurum :) |
||||
![]() ![]() < |
||||
![]() |
||||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|||
Yolunuz düşerse seve seve yardımcı olurum. Fakat bu çok basit bir uygulama. Eliniz yatkın olmasa dahi yapabilirsiniz. Gereken tek şey tavan lambasından bir hat çektirmek. Sonra o kablo üzerinden istediğiniz tüm noktalara şerit ledleri dilediğiniz şekilde döşemek. Bir elektrikçinin yarım gününü dahi almaz :) beğenmenize çok sevindim bu arada teşekkürler
|
||||
![]() |
||||
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
|||
İnşallah müsait bi zamanda yaparız benim için tek sorun kapı altı ile tavan lambasını beyaz yapmak :) az çok el yatkınlığım var :)
|
||||
![]() ![]() < |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|||
Tavan lambası işi kolay. T10(dipsiz) tip beyaz ampül alıyorsun istediğin çeşit. Tahminim 4 ledli falan yetecektir. Ben bayağı bir parlak aldım anlamadan avize gibi oldu. Neyse, tavan lambasının cam olan kısmin kenarlarından hafifçe tornavida ile kastırınca geliyor. Soketi çıkarıyorsun tırnaklardan basarak. Eski ampulu çıkarıyorsun. Yenisini bir güzel takiyorsun. Soketi yerine oturtup en son kapamadan bir kontrol ediyorsun. Sonra yerine takip keyfine bakıyorsun:))
|
||||
![]() |
||||
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
tablet araca bagladınızmı beyne ekranda km var hareret var ?
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|||
Obd cihazı ile ecuya bağladım
|
||||
![]() |
||||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|||
Jant ve app plaka kaderini değistirir iç uygulamalar cok yerinde olmus ayak aydınlatma benimde aklımda ama yaptırcak kıl birini bulamıyom
|
||||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|||
Eyvallah hocam. Yürürüne 3-5 masraf etmem lazım. Yaz sonlarına doğru bişeyler yapacağım görsel manada
|
||||
![]() |
||||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|||
Kendin yap hocam çok zor değil boş vaktim olsa ben de yapacağım ayak aydınlatması.
|
||||
![]() |
||||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|||
|
||||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||||
![]() |
||||
road26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|||
Çalışmaların çok yaratıcı bendede aynı aracın gri rengi var ben camlar için rüzgarlık istiyorum. Bilgin varmı
|
||||
![]() |
||||
road26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|||
Ortadaki bilgi ekranının ışığı gitti zamanla çakmaklığın oradan hat alıp led döşedim.günüz gece ışık farkı olmuyor hep aynı şiddetle yanıyor Malesef. Soketindebi sıkıntı var 4 kablo var ama hangisi bilgi ekranı hangisi aydınlatma bulamadım önerin varmı
Düzenleyen road26 - 22 Haziran 2016 Saat 18:18 |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|||
206 hb lerin rüzgarlıkları uyuyor. Aksesuarcıya gidip test etmiştim. Çok işlevsel, sigara kullanan birisiyim işime yarar ama görüntü olarak bence çirkin duruyor. 4 cam setine 70 lira demişti. |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|||
Elektriği elleyecek bişey yok ki hocam. Gayet kolay sistem; iki hat çekmeye bakar. Küllüğü çıkarıp ufak ampulün altındaki soketin orda kablolar var ordan çekilip parklara bağlı hat alınabilir. Tavan lambası açılıp ordan kapı direklerinden aşağı bir hat alınıp, Tavan lambası tetiklemesinden çok şık bir hat alınabilir. Tavsiyem tavan lambasından çekilmesidir. Parklarla denedim ayak aydınlatması güzel olmuyor sürekli yanması. Tavan lambasını kullanarak; ayak aydınlatma, kapı altı aydınlatma, ayna altı aydınlatma yapılabilir. Tavan tetiği de kapıların açılmasına bağlı konumda durursa tattan yenmez. Kilit tuşuna basılıp açılma, kapanma durumunda harika bir görüntü ve işlevsellik alınabilir. Kapatıldığında da hüzmeli olarak sönmesi PREMİUM bir hava katmıyor değil. Aydınlatma adına tek eksiğim ve benim yaptığım işlere nazaran bir tık daha çetrefilli bir iş olarak gördüğüm eagle eye led kullanarak dış ayna altlarına aydınlatma yapmak. Bunu da yaptığımda set tamamlanacak. Ondan sonra zaten Herşey hazır olduğu için, led tipini de değişebilirim. Yerlerinde ufak değişiklikler eklemeler veya çıkarmalar yapabilirim. Bu arada benim torpidoda da ışık yoktu. Oraya da kolayca bir 3 led bağlanabilir. Bilginiz olsun, inşallah yaparsınız çalışmayı. Mutlaka burda paylaşın :) kolay gelsin |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|||
|
||||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|||
Rica ederim, yaparsanız paylaşın mutlaka mutluluk duyarım :)
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|||
Aracın arkasında bulunan Peugeot ve 206 yazılarını sökmek istiyorum. Neyle Nasıl yapabilirim? Bir de iz kalır mı boyayı falan kaldırır mı ?
|
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Boyayı kaldırmaz dikkatli bir şekilde sökebilirsiniz,yapıştırma zaten.Ancak iz kalma ihtimali muhtemmel,yıllarca orda durmuş sonuçta yinede araç beyaz olduğunda çok can sıkıcı bir durum olmaz diye düşünüyorum en kötü hafif bir pasta sadece o kısma görüntüyü düzeltir.
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|||
Yapışkan iziyse sadece wd40 çok güzel iş görüyor. Bir arkadaşa sordum Misina ile sök diyor. İşe yarar mı ?
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |