![]() |
|
Kaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
hasayduman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2016 Saat 12:16 |
|
öncelikle geçmiş olsun.
Bir dönem benim başıma da geldi adam oto yolda geri geri gelirken beni az kalsın öldürüyordu, kazadan sıyrıklarla kurtuldum. yol kenarında bir vatandaş plakasını almış, adam ben kaza yaptıktan sonra bile geri geri kaçmış. polisin dediği tek şey mahkemeye git, bu durumda kendi adaletini sağlamak daha büyük sorunlara yol açabilir, o yüzden ben verilmiş sadakam varmış dedim, ve yapacak bir şey yok maalesef..
|
||
Ne yaşarsan yaşa, Birgün hesabını vereceksin..
|
||
![]() |
||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dinsizin hakkından imansız gelir. |
||
![]() |
||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
|
çeveredeki güvenlik kameralarını kontrol edin. hiç kimse görmediyse,siz nasıl fotoğrafını buldunuz ? sadece siz bile görseniz karakol a gidip şikayet edin. aracıma çarptı durmadı kaçtı diye. şahide gerek yok. |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
günümüzde 3 kuruşun hesabını yaparken, yoktan yere böylesine masraf çıkması hiç hoş olmamış. İnşallah yolunu bulur da zararınızı kapatırsınız büyük geçmiş olsun. Her ne olursa olsun cana gelmemiş şükretmek lazım, beterinden korusun Allah
|
||
![]() |
||
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
|
özelden Cevapladım
|
||
Peugeot 2000 306 1.6 xr
Ford Fiesta 2007 1.6i Comfort |
||
![]() |
||
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
|
Öncelikle geçmiş olsun, aracın görüntüsünde sizin aracınıza zarar verdiği görünüyormu ? geçip giden kamyonun plakası sizin çok işinize yaramaz , eğer zarar verdiği görünüyorsa kamera kayıtları vb kaynaklardan o zaman trafik mahkemesine gitmelisiniz, karakol ilk geldiğinde tutanak tutmalıydıki olayın oluşu kayıt altına alınmış olması lazım sonradan şikayetçi olsanız bile karakol gelip tutanak tutmaz, bana ulaşabilirseniz size daha detaylı yardımcı olurum, tekrar geçmiş olsun.
|
||
![]() |
||
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
|
![]() |
||
Peugeot 2000 306 1.6 xr
||
![]() |
||
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
|
kusura bakmayın benim aracımdada aynı hasar oldu 1300 liralık bi kaportasal hasar ama kaza değil karadeniz bölgesindeyim yani giresunda köylerde büyükbaş hayvan dediğimiz öküzlerden bitanesi araç siyah olması sebebiyle aracı komple dövmüş ezik olmasada çizik aşırı fazlaydı macunsuz şekilde tavan hariç bel altı boyatalım dedik hayvanın sahibini aradım ben bilmem dedi benim hayvanım değil dedi Tabi bu durumda ailemde olacaklardan biz sorumlu değiliz diyince adam tabi biraz tırstı ama niyetlenmiştim hayvanı kamyona atıp kasaba satmaya ve aracımı yaptırmaya daha sonradan şahıs aradı parayı verdii.
Gerekirse aynı hasarı verin canı yansın. Düzenleyen TugyyStyle - 16 Haziran 2016 Saat 18:13 |
||
![]() ![]() < |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
|
Arkadaşlar Mevzu boşa gitti varmı Yapılabilecek bişi akıl verecek biri ?
|
||
Peugeot 2000 306 1.6 xr
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
|
Sonumuz Hüsran olur
![]() |
||
Peugeot 2000 306 1.6 xr
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
valla hocam yapasım gelmiyor deil benimde :)
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
|
Yada Biz Adaletli Olalım Zarar verdiği Kadar Yeri Yakalım Böylede olabilir :)
|
||
Peugeot 2000 306 1.6 xr
||
![]() |
||
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
şaka maka bazen insanın kendi adaletini sağlayası geliyor böyle şeyleri görünce
|
||
Ele-Elo
|
||
![]() |
||
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
|
Hocam karşı taraf sahip çıkmıyorsa direk opet e gidiyorsun, 5 litre benzin alıp kamyonu bi süre takip ediyorsun daha sonra müsait bir gecede benzin döküp yakıyorsun şahit olmayacak delil olmayacak ona göre :)
Not: Dalga geçme amaçlı değildir bi kişi hasar verdiği araca sahip çıkacak o kadar. |
||
![]() ![]() < |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
o zaman dediği gibi hocam trafik mahkemesine vermekten başka bir seçenek kalmamış sizin için. hayırlısı diyelim
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
|
Şahidim Yok Sadece Aracın Giderkenki Fotoğrafları var birde olay anında Polisi Aradım Geldi Tutanak tutalım dedi kaskon varmı diye sordu yok dedim o zaman tutanağa gerek yok trafik mahkemesine ver onlar bakar heralde diye beni sallamadı gitti :(
|
||
Peugeot 2000 306 1.6 xr
||
![]() |
||
|
şimdi şöyle bir şey karakola gidip şikayetçi olacaksın hocam ama şahitin varmı gören çarptıgını şahitin olursa iyi yoksa sıkıntılı.şahitte olursa sonuç alabilirsin biraz meşekatli bir durum ve masrafını karşı tarafın siğortadan alabilme imkanın olabilir.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
|
Arkadaşlar geçenlerde aracıma çarpıp kaçan kamyonunun fotoğraflarını buldum arabanın plakası brandasında firma bilgileri vs.yazıyor firmayı aradım beni fazla takmadılar 600-1000 Tl Arası masrafım var ne Yapabilirim ?
![]() |
||
Peugeot 2000 306 1.6 xr
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |