|
SİZCE HANGİ MARKA LASTİK |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lassayi4 yil 35000 km oldu kullaniyorum lastikciye gisterdim iyi durumda dedi ama biraz sert ve yol sesi cok geliyo.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim tarcihim conti ve goodyear ülkemiz yolları için ideal lastikler miche sürekli balon yapıyor :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
okaNStarss
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ben 2 ay önce lassa nın greenway 185/60/r15 taktırdım ve ses seviyesi, yakıt performansı gayet iyi nerdeyse lastik sesi yok denecek kadar az. yol tutuşuda mükemmel lastik hamuru gercekten çok iyi şuana kadar sıkıntı olmadı fiyatıda 150 tl gayette güzel lastik değerleri ise: 185/60/r15 yakıt : C sınıfı yağmurlu yol performansı :B lastik sesi: 70 db bu oranlarda bu fiyat bence mantıklı.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
brkhkn
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok para harcama lastiğe... ikinci el bile bakabilirsin.
michelin'in yan sanayisi var bir sürü. hatta petlas bile alabilirsin. 3-4 yıl binecek misin araca? insan sıkılınca ya da eline para geçince hemen satası geliyor. aldığında, harcadığında üzerinde gidiyor. ucuz al, temiz düzgün olsun yeter. yılda 20.000 km yol yapmıyorsunki aman aman bir lastik alasın
|
|
.brkhkn.
|
|
girdap
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dunlop FM800 kullanıyorum, tavsiye ederim. Çok sessiz lastik...
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Bence yanlış bir görüş, yapacağın yol fazla olursa mı iyi lastik alınmalı yanı ? Bu tez yanlış. Tutuşu berbat olan bir lastikle istersen 5000 km yap senede farkeder mi rahatsız, diken üstünde gittikten sonra. Allah korusun kazaya bile sebep olabilir kötü lastik. Bırak kötü lastiği, yanlış lastik basıncı bile risk unsuru iken sizin dediğiniz yanlış geldi. Arabanın, yola değen tek aksamı ve en önemlisi bence. Sizin düşünce 50 bin liralık motora binip 20 liralık kask takmaya benziyor |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dunlop un sport modelini kullanmıştım çabuk sertleşmişti ne zamandır kullanıyorsun |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kışlık lastikte Continental in üzerine tanımam. yazlık lastik te ise hankook fiyat performans olarak canavar gibi. benim Lastikler 2010 üretimi ve hâlâ kullanıyorum. Özellikle deneme amaçlı ani frenleme yapıyorum arada sırada bugüne kadar hiç tereddutte bırakmadı beni.
|
|
gergerli
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lassa greenway var 2015 37.hafta uretimi gayet memmnunum..
|
|
206 xt otm.
206 clorline otm. 307 xt otm. |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Bende de Lassa greenways var 175/65/r14 ölçü. Bugün ABS si olmayan canım aracımda güzel bir kızaklamak durumunda kaldım ve ilk defa başıma geldi. Yola atlayan bir bayan sürücü sebebi ile. Normalde motor freni destekli yavaşlasam da o an panikten abanmış bulundum fren pedalına. Başta durur gibi oldu sonra kızaklamaya başladı. O acı fren sesini kafamın içinde hissettim. Neyse ki sağa sola savrulmadan spin atmadan durabildim. 70-80 km hız ile seyrediyordum bu arada. İyi mı kötü mü bilemedim ama. Öyle frene böyle stabil tepki iyi gibi geldi. Ayrıca ıslak tutuşu da hiç fena değildir
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
toyo progress kullanıyorum ve çok memnunum gerek yol tutuşu olsun gerek fren mesafesi olsun gayet başarılı ...
fiyat biraz pahalı ama değer.. draglar da genellikle toyo kullanılıyor yere sağlam tutunduğu için ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 ay önce ön lastiğin parçalanması nedeniyle, 2 adet hankook lastiği aldım,
aslında lassa kullanıyordum, satıcının önerisi ve internet deki lastik hakkında olumlu yorumlar ve birçok ünlü markanın fabrika çıkış lastiği olması nedeniyle tercih ettim, 2 adet lastiği 300 tl aldım, şimdilik bir sorun yok memnunum, Düzenleyen baybaba - 11 Haziran 2016 Saat 11:32 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |