![]() |
|
ORJİNAL TEYBE DÖNÜŞ.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elbette orjinal gibi bir ses beklemedim takarken, sırf aux usb sd gibi ekleri kullanabilmek adına yaptım bu işi. |
|
![]() |
|
hus3yn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2016 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok guzel olmuş renk uyumu 10. Numara 5 yıldız
|
|
![]() |
|
Mrttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Ben pioneerı taktırrken orjinal teybi saklayıp satmadgm icin dişi soketle birlikte momtaj yaptrdm yani böylece aracn orjinal soketi kesilmeden aynen durdu bu yöntem en iyisi bence |
|
![]() |
|
Mrttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Her teybin kendine göre farklı soket tipi var umarım diğer teybi bağlayan arkadaş araçtan gelen orjinal soketi kesmemiştir eğer soket duruyorsa işiniz kolay.Ancak bizim araçların orjinal teyplerininde bir sınırı var daha kaliteli bir teyp alıp bağlantı yapabilirsiniz.Piyasada bir çok kaliteli ürün var.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
hus3yn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2016 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Dostum roadstar marka bi teyibin orjinalinden iyi bi ses beklenti içinde olman zaten bi hata. Benm her arabamda sağlam bi ses sistemim olmuştur, pejo arabama koymadım sadece teybi bağlattım orjinalinden daha iyi ses aldı. Alpine marka. Bağlantı konusuna gelince orjinal teyp ile senn taktığın teyp bağlantıları farklıdır zaten. Bağlantı yapan arkadas zaten orjinal soketi sökmemiştir %90 ihtimalle. En sağlıklısı bi tesisatçıda taktırmandır için rahat olur...
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzelim rd3-01 CLARİON marka orj. Teybi çıkarıp da roadstarın kıçı kırık rdm450 modelini sırf usb sd ve aux kullanmak için alıp taktım ama hiç keyif vermiyor. Orjinalin ses kalitesini arar oldum. Gerekirse changer girişi ile çalışan audio system alırım ama orjinale dönüp o kolu kullanmak istiyorum. Hem de görüntüsü Zaman'la çok itici gelmeye başladı. Demem o ki bir orjinal teybe ihtiyacım var cd çalarında sıkıntı olmayan. Ve bir de sorum var. Teybi takan çocuk soket içinde değişiklik yaptı yeni teybe uyarlarken. Orjinale dönüşte bir sıkıntı yaşar mıyım? Becerip de yapabilir mi acaba ? Soket pinlerinin yerleşimi için bir şema falan var midir? Yanı eskisi gibi aracı kapattıktan sonra dinlemeye devam edince eco mod a alma gibi işlevlerini yerine getirebilir mi? Doğru bağlanmama durumu mümkün mü ? Teybi yakar mı ? Yardım bekliyorum teşekkürler
Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 07 Haziran 2016 Saat 23:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |