![]() |
|
206 debriyaja basınca giden ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aykutbayram_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2016 Konum: izmirkarabaglar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2016 Saat 20:27 |
s.a iyi aksamlar arkdaslar 2001 model 206 xr aracımın baskı balatasını yeni degiştirdim.
ilk bi hafta sıkıntısı yoktu.sonra dan ses yapıyor rolentede calıstıgında debriyaja basınca kesiliyor basınca gine aynı. neden olabilir
|
|
aykutbayram
|
|
![]() |
|
Designbyonurkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Designbyonurkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
sanzuman korugu arkadasım aynı sorun bendede var sanzumanın sesını dısarı verıyor
|
|
![]() |
|
aykutbayram_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2016 Konum: izmirkarabaglar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram_
ben arabayı yaptırdıgım ustaya sordum bilyelerden geliyor dedi .tam bi cevap bulamadım
|
|
aykutbayram
|
|
![]() |
|
badtemperad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badtemperad
Ben bu sesten dolayi keyfiyetten baski balatayi destirdim sorun bilyeler. Ama sansuman inmesi lazim tekrar ben orjinal voleo marka baski balata set almistim bilyesi felan icinde. Baski balatani degistirme bilyeyi kalitelisinden al degistir 30 40 lira bisey. Voleo markanin bilyesi cikir cikir ses yapiyor ben ssnirim skf diye marka vsr o bilyeyi taktilar. Ama kardesim bu ses sorun teskil etmez sadece ses yapar. Benim gibi huyluysan degistir kurtul 200+ 40.. Ama baski balata yeni degistirdysen degistiren ustaya israrla bilyesini tekrar degitirt. O sana degistirmemek icin baya israr edecektir... Son olarak diyecegim de sansuman yagina baktirman cok onemli.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |