![]() |
|
206 peugeot hareket halinde stop ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2008 Saat 17:11 |
2001 peugeot 206 XR aracım var. hareket halinde iken gaz kesip stop ediyor. akü kutup başını çıkarıp takmadan yeniden kesinlikle çalışmıyor. benzin pompasından kaynaklanıyor diye benzin pompası değişti ancak hiçbir değişiklik olmadı. böyle deneme yanılma ile bana çok masraf daha çıkaracak gibi.
bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tahminimce ecu dan kaynaklanıyor haşim abi sana yardımcı olacaktır.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı bilgisayara bağladınızmı hiç?? kutup abşını söküp takınca düzelmesi ecu kaynaklı bir arıza olduğuna işaret ediyor. Direk ecu da bir arıza olmasa bile sensör arızası olabilir. CO2 sensörü yada kelebek tertibatı ve sensörlerinin kontrol edilmesi gerekecek.
Ayrıca benzin pompası olabilecek en son ihtimal. çünkü kutup başını söküp takınca düzgün çalışıyor diyorsun. Benzin pompası sadece kontak açıkken çalışır. Çok uzak bir ihtimalden başlanılmış Düzenleyen hasimayaz - 16 Aralık 2008 Saat 17:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |