![]() |
|
206+ ses sistemi tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mgronholm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2016 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mgronholm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2016 Saat 15:20 |
Merhabalar
206+ urban move aracıma orta seviyeli bir ses sistemi düşünüyorum ama konu hakkında internette dolaşıp aramama rağmen bir fikre sahip olamadım ve kafam da karıştı açıkçası. Orta seviye sistem olsun bass açınca cızlama olmasın. İzolasyon gerekli olur mu bilemiyorum. Marka konusunda bir bilgim yok. Sanırım Pioneer iyi. Hoparlörler kaç cm bilmiyorum. Montajı sıkıntı olmayan hoparlör olursa iyi olur. İşçilik dahil 1500tl ye kadar bütçe ayırabilirim.Sistemin sokağı inletmesini istemiyorum.Teker teker ne almam, hangi markadan almam gerekli yazabilirseniz memnun olurum. İyi günler |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ön kapılar 16 cm arka kapılar 13 cm. Teyp pioneer öneririm çift anfi çıkışlı bir teyp güzel olur. Ön kapılara jbl gto 6508c komponent arka kapılara jbl gto 508c komponent. Anfi olarakta 5 yada 6 kanal jbl marka iyi olur. Birde ona göre sub alırsınız.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yada daha ucuza şöylede yapabilirsiniz
pioneer teyp. önlere jbl 6508c komponent. Pioneer 6500f 4 kanal anfi. Birde sub koyarsınız. Olur biter. Benim sistemim bu şekilde, ben memnunum. |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |