|
508 amortisor sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
508Hastasi
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 508Hastasi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2016 Saat 22:14 |
Selamin aleykum beyler. 508 ile kasistten ve cukurlardan gecerken araba cok sallaniyor ozellikle en hafif kasistlerden bile gecerken ziplatiyor. Ben sorunun amortisorde oldugunu dusunuyorum ama arkadaslarim amartisor patlamis olsa ses yapar diyolar. Sizce ne olabilir sorun ? ve sorun amortisordeyse maaliyeti ne kadardir?
|
|
mimit
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
virajlarda falan bir anormallik hissediyor musunuz, yoksa sadece kasislerden geçerken mi bir sarsıntı oluyor, daha doğrusu hareket yukarı aşağı mı yoksa sağa sola doğruda silkeleme oluyor mu, amortisörden olabilir, her patlak amortisör ses yapacak diye bir kaide yok, 406 da benzer bir sorun yaşadım ses geliyordu dönüşlerde,amartisör patlamış ve burçlar bozulmuş dedi usta değiştirdik çözüldü ama amortisörleri söktüğümüz de anladım amortisörün bitik olduğunu. hiç hareket etmiyor,görünüşte ne bir kaçak izi nede başka bir şey var.
|
|
508Hastasi
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 508Hastasi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sadece cok ziplatiyor acayip hissettiriyor. Arkadasimin fiorino su daha az hissettiriyor. Yoksa 508 in kotu yanlarindan birimi 😒
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
amortisorler yağlıdır büyük ihtimalle sorun olsa yag kacırır. Kaç model aracınız
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |