![]() |
|
106 Almak İstiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TheMys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2016 Saat 02:44 |
99 Model Tek Kapı Otomnatik 106 XR 1.4 araba satın almak isityorum.
İnternetten bir tane buldum. Fakat Hasar Kayıt sorgulamasında ve Detay Plaka Sorgulaması yaptığımda anlayamadığım sonuçlar çıktı. Öncelikle Ktt açılımının Kaza Tespit Tutağını anlamına geldiğini öğrendim fakat hasar tuatarları yazmıyor. Ayrıca Hasar Kayıt sonucunda birde Çalınma yazıyor. Buna da pek anlam vermedim. İnternette Cihaz Çalınma ile ilgili bilgiler var ama bendeki sorgulamada sadece çalınma yazıyor. Sizce bu araç alınır mı? Bu konuda tecrübesizim sizlerin yardımını bekliyorum. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim. İlk plaka yazıp soruladığım sonuç şu şekilde; Mesaj: (1/2) Kayitlarimiza gore ***0685 Sasi no lu arac 6 adet kazaya karismistir. KZ1: 11/05/2015 Carpma KZ2: 25/10/2011 Park Halinde Carpma 126TL KZ3: 05/06/2011 KTT-Carpma KZ4: 22/12/2008 KTT-Carpma KZ5: 26/07/2008 KTT-Carpma KZ6: 11/09/2005 Calinma İkinci sorguyu plaka başına detay yazarak sorgulattığımda ki sonuç ise şu şekilde; Mesaj: (1/2) ***CG48 plakali PEUGEOT - 106 XR 1.4 3 KAPI OV markali araca ait detay bilgileri: Trafige Cikis Tarihi:19/12/2005, Son Sahip: Sahis, Son Sahiplik Suresi: 8 ay Kasko:Yok, Kaskolu Toplam Sure:2 yil 9 ay, Kaskosuz Toplam Sure:7 yil 6 ay, Arac Tur Degisimi:Yok, Plaka Il Degisimi:ISTANBUL,ANKARA, Plaka Degisimi:Var |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
en sağlıklısı şase no ile sorgulamak
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlış anlamayında alacağınız araç 17-18 yaşında kaza belasını o kadar bakmayın gidin bakın mekaniğide ustaya gösterin çürüğü çarığıda olmasın öyle alın.
|
|
![]() |
|
TheMys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Şase numarasını araç sahibinden öğrenip baktığımızda plaka değişse bile herşeyini daha detaylı öğrenebilir miyim? |
|
![]() |
|
Ben 6 adet kazasına birşey demiyorum. Verdiğiniz cevap için tşkler. Sadece kazaların hasar fiyatları yazmıyor. Arabanın çok büyük bir kazası filan var mı onu kestiremiyorum. Yoksa bu yaşta araçın değişeni ve boyası olması çok normal. Birde gelen hasar kayıdında çalınma yazısını görünce bir ara anlam veremedim. Araba çok iyi gözüküyor ama benim korktuğum büyük bir kazası olup şaselerinde oynama var mıdır? sonuçta 16 bin lira para istiyor. Benim için ciddi bir rakam. Araç maltepe de ve oralarda aracın şazımanını gösterebileceğimiz iyi bir yer var mıdır? |
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Merhaba,
Kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama tek kapı Xr alacağınıza Quicksilver alın derim. Xr isterseniz. 4 kapılı aracım var. Fenerbahçe plakalı yaşına göre çok temiz. Daha dün 2 tane yeni aks taktırdım rot başlarını değiştirdim rot balans yaptırdım. Memlekette isteyen var salı günü götüreceğim. Düşünürseniz size verebilirim. Aracı ilk sahibinden aldım. 2. sahibiyim Yedek anahtarı kitapçıkları, 1998 model, 1998 yılından kalma faturası dahi duruyor. Fabrikasyon çelik jantlı tek hava yastıklı, ön camlar otomatik, hidrolik direksiyon.
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
İlgin için çok sağol. Benim Xr almamın nedeni tek kapı otomatik quik ya da gti modellerinin kasalarında yok. Tek kapı ve otomatik 106 çok az sayıda var. Sizin 4 kapılı araç otomatik miydi acaba?
|
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Rica ederim. benimki manuel vites.
Bilgilerinize
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |