![]() |
|
istop etme . |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2016 Saat 22:07 |
merhaba arkadaşlar .
2004 206cc otomatik ,aracım .. ; Yaklaşık 1 sene önce , yolda seyir halinde iken istop etti aracım ,trigerım kopmuş ... Anlamadığımdan durduktan sonra marş bastım tabi hiç çalışmadı marş bastımçç neyse yapıldı .. .. 10000 km gittim aşağı yukarı , , 6 ay önce kadarda ,yan sanayi benzn pompası taktırdım şamandıra sorunu yüzünden .Lakin bu akşam seyir halinde iken aracım istop etti yine Marş bastığımda çalışır gibi oluyor ama çalışmıyor .Şimdi tamircinin önünde , yine trigerla ilgili bir problem yoktur , bundan korkuyorum , benzin pompası gibi bir sorundur diye düşünmek istiyorum .. ateşleme sisteminde de bir sorun olabilirmi ?
|
|
![]() |
|
suleyman123 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2016 Konum: maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun abi inş düzelir bence yakıt ponpası anlık tıkanmış olabilir bana da olmustu 1 2 kere yolda giderken kapıo araba kendini depo geriye gelmiştir belkide.
|
|
Peugeot 206 xr 2001
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yoktur.Ateşleme sistemi ile alakalı olabilir.Triger olduğunu sanmıyorum.Kötü yakıttan bile stop etmiş olabilir.
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
çok teşekkürler sabah 9 'da usta ya gitmiş olucam , buradan gereki bilgilermeyi yapıcam .
|
|
![]() |
|
merhaba , kasım ayında taktırdığım yan sanayi benzin pompasının motorunun bağlantısı yerinden oynamış, aslında usta pompayı araçtan söküp , pompayıda parçalara ayırdı ,aküye bağladı ve çalıştığını görünce temizleyip parçaları birleştirdi .Temazsızlık yapmış , 50 tl ye halloldu ..
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
çok teşekkürler ,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |