![]() |
|
önden gelen tıkırtı sesi çözüm bulunamadı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
medcvt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2015 Konum: burdur bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2016 Saat 20:53 |
İyi forumlar arkadaşlar 106 xr aracım var sol ön taraftan tıkır tıkır ses geliyor bi ustaya gösterdim lifte çıkardık takozlar kontrol edildi eskiyen veya boşuluğu olan çıkmadı yolda filan bırakmaz dedi neyse tmm ses artık çok canımı sıkmaya başladı başka bi ustaya gösterdim onada aracı bırakıp gitmek zorunda kaldım geldim aracın amortisorün birinde boşluk varmış değiştirdik dedi rot balansa soktum dedi salıncaklara bakmış sıkıntı yok dedi ses hala devam ediyor sorun ne olabilir
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ne zamandır var yeni mi yoksa aldığınızdan beri var motor bölümünde bir birine sürten parçalar olabilir. yaylar fren diskleri ve kaliperleri kontrol ettirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tak tak tak tak bi ses ise teker döndünce filan geliyorsa bilyalar dagılmış olabilir mi ? taşıyıcıda sıkıntı olabilir mi
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
burakugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakugur
Aynı problem geçen ay arkadaşıma aldığımız 207 de vardı.amartisör üst takozu yanlış takılmış bunu bulmamız 2 gün sürdü.amartisörü değiştirdik sorun çözüldü
|
|
![]() |
|
burakugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakugur
Düzeltip tekrar takıldıysa ses kesmez değiştirildiğine emin ol bence.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |