|
308 BENZIN IŞIĞI VE VİTES |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
xblax06
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2016 Saat 13:15 |
ARKADAŞLAR BU KONU DAHA ÖNCEDE AÇILMIŞ ANCAK NASIL ÇÖZÜLDÜ YARDIM RİCADIR
KONU:ŞÖYLE BENZİN IŞIĞI YANDIĞINDA VİTES KORUMAYA ALIYOR 2-3 DE HAREKET EDİYOR(LIMP HOME MODE) BENZİN ALINCA DÜZELİYOR TAKİ YANANA KADAR ANCAK ARA SIRA BU HATAYI YAPMIYOR LPG ZAVOLİ EKRANDA HERHANGİ BİR ARIZA IŞIĞIDA YANMIYOR YAPTIĞI ZAMANLARDA ARIZA IŞIK YANDIĞINDA STANDART TÜP ARIZALARI DÜŞÜK KARIŞIM YÜKSEK KARIŞIM YÜKSEK SENSÖR ŞARZ ALÇAK SENSÖR ŞARZ BAZEN ARKA OKSİJEN SONDASI ARIZASI HATASI VERMEKTEDİR |
|
akk0212
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
deponun dibinde pislik olabilir, bu pislik benzin enjektörlerini tıkıyor olabilir, depo demizlenip, benzin enjektör temizleyici katkı, yarım depoya koyulup araç biraz sıkıştırılabilir, belki çözüm olur, ucuz bi yöntem..
|
|
307 1.6 hdi
|
|
xblax06
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Depoda yarım üstü benzin var,malum lpg sistemde ibre hareket ettikçe düşüyor,ışık yanması benzin bittiği yada deponun dibi anlamına gelmediği için değişik bir hata
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hocam eğer benzin ışıgı ile alakalı durum ise psa modülleri var benzin ibresinin düşmemesi için 150-200 tl civarı ışık yanmazsa böyle bir problem karşınıza çıkmaz sanırım denemek lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
xblax06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam sorunun çözmek gerek psa ile sadece üstünü kapatmış oluruz
|
|
xblax06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorun çözüldü O2sensör bank 1 sensör 2 arızası ... Sensör kablosal arıza oynadıkça gidip geliyor obd cihazı ile kendim tespit edip yenisini sipariş verdim..Sensör 2 nin görevi motora giren yakıt miktarını ayarlamak akabinde bu sensör arızası ile benzin ışığında korumaya alıyor..Şu an eski sensörü kablo sabitleyip yaptım düzeldi ancak yenisini takmam gerek..Herkese geçmiş olsun bu sorun herkesin başına mutlaka gelecektir şanzımanla yada aracın başka yerleriyle kesinlikle oynatmayın....
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |