|
Zorunlu Trafik Sigortası Fiyat Artışı |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||
ssakyel
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Zorunlu trafik sigortası sıkıntısından kurtarıyorsa hiç kaşına gözüne bakma derim
|
||
Mesut48
3. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bizim damat oradan yaptırmış çok iyi fiyat vermiş İlk ismini görünce bu ne lan dedim ama sonuçta resmi mi resmi :) Ben geçen yıl Euro sigortadan yaptırmıştım poliçe bitmeden şirket battı Tmsf el koydu biraz araştırınca güvencemin devam ettiğini gördüm
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şöyle biraz araştırdımda bir çok ilde yetkili ve özel servislerle antlaşmaları var bence servislerden birini arayıp bilgi alabilirsin diye düşünüyorum sonuç batsalar bile arkadaşın dediği gibi devlet el koyacağı için siğorta konusunda bir sıkıntı yaşamazsın valla uyğun fiyat verirlerse ben bile yaptırabilirim. :)
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Haldun
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam iyi fiyat veriyorlarsa hiç affetme yaptır. sonuçta kasko değil ki bu, mesele elinde poliçenin olması, sen kaza falan yaparsan artık o iş sigorta şirketinin işi seni ilgilendiren bir durum yok.
bende bu gün https://www.sigortam.net/zorunlu-trafik-sigortasi-fiyatlari sitesinde teklif aldım. unico sigorta 1020 tl, allianz sigorta 1265 tl, anadolu sigorta 1800 tl, zurich sigorta 2700 tl teklif geldi. ucuzlayacak diyorlar, daha da pahalanacak diyorlar, nasıl iş bu anlamadım. Düzenleyen Haldun - 29 Ocak 2016 Saat 18:10 |
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar birde generali sigortadan teklif alın. İnternetteki sigorta bulma şirketlerinin listesinde görünmüyor (sigortam.net vb) ama kendi sitesinden girip teklif alabilirsiniz. Bende diğerlerine göre bayağı indirimli cıktı ordan. Hemde iki kere çekici hizmeti, lastik yol yardım ve çilingir hizmeti hediye verdi. Bence internet üzerinden ordan bi teklif alın birşey kaybetmezsiniz
|
||
and
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dün akşam bir haber kanalında bu konu ile ilgili bir program vardı ve açıkçası bizi bekleyen tehlike bu fahiş fiyatlarında üzerinde olan başka bir konu.
14 Mayıs 2015 tarih ve 29355 sayılı resmi gazetede belirtilen ve 1 Haziran 2015 itibari ile yürürlüğe giren "Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk (Trafik) Sigortası Genel Şartları" tebliğini okursanız (B.4. b fıkrası); Yani TRAFİK İHLALİ sonucu kaza yaparsak sigorta şirketinin sigortalıya rucu hakkı varmış. Örneğin: Arkadan çarpmak % 100 kusur sayılıyor ve takip mesafesini korumamakta trafik ihlali gibi. http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2015/05/20150514.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2015/05/20150514.htm
|
||
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
||
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Şirketler zorunlu kısmını zulüm olarak anladıkları için nasıl olsa zorunlu mecbur yapılacak düşüncesiyle fiyatlar uçtu.
Kasko fiyatlarına bakıyorsunuz sigortaya yapılan zamların %10'u bile yapılmamış. Kasko zorunlu değil kaskoyu yaparken kullanıcı ikna edilmeli. Kaldı ki kaskoda sigorta teminatı dışında olan bir çok konu kasko poliçesinde var ve karşılanan bedeller azımsanmayacak derecede fazla. Yaklaşık 10 yıldır kaza yapmayan ve aynı aracı kullanan bir sürücü için %150 zammın (bu zam oranı kazasızlık oranı yapılmış hali) açıklamasını ne acenteler nede şirketler yapabilir. Geriye dönük tazminat davaları varmış onlardan dolayı zarar etmişler. Bugüne kadar hiç bir sigorta yetkilisinin bu konu hakkında ses çıkardığını teklif verdiğini hatırlamıyorum. Sigorta sektörüne sadece otomobil olarak bakmayalım. Trafiğe çıkan tüm araçlar, alınan seyahat biletleri, iş yerleri hepsi bu sektörden sigorta yaptırmakta. Sektör zarar etmedi kardan zarar etti ve bir yolunu bularak zarar ettikleri karları milletin cebinden geri alıyorlar.
Sigorta şirketleri zarar ederek faaliyetlerini sürdürecek kadar milli duyguları sahip değil. Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın. |
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
martin_mystere
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı martin_mystere
|
|
Merhaba arkadaşlar, foruma geçen hafta aldığım araç vesilesiyle yeni üye oldum. Trafik sigortası konusunda sonuna kadar haklısınız, bende sattığım C4 için %20 indirimle 380 TL'ye yaptırdığım trafik sigortasının hasarsızlık indirimini 508 aracıma taşıyarak neredeyse tüm şirketler içinde en uygun 525 TL'ye Allianz sigorta'ya yaptırdım. Bu arada Allianz Sigorta acentesiyim ama şirketler kendi acentesine bile ekstra indirim yapmıyorlar.
Trafik sigortasında adı duyulmamış şirketler hariç en uygun fiyatı tercih edebilirsiniz. Yakın zamanda çok ucuz rakamlara trafik sigortası satan bir iki şirketin iflası sonucu maalesef tüm şirketlerde trafik sigortası fiyatları tavan yaptı. Allianz sigorta'dan fiyat isteyen olursa özelden yazarsanız yardımcı olurum. Herkese kazasız belasız günler, iyi forumlar...
|
||
selcuk766
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selcuk766
|
|
Benim araca 1728 tl çıkan trafik sigortasını yaptırmadım. Daha sonra internetten sigortam.net diye bir site buldum çıkan teklif 946 TL di. O şekilde yaptırdım. Bence mutlaka sigortam net e girip bakın. Fiyatlar çok farkediyor.
|
||
Selçuk KARA
ADANA 208 GTI (16 GT 140) |
||
childrenofgrave
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
|
|
Plaka Marmaris... 6'ncı kademe hasarsızlık... İkâmet Söke... Buna rağmen Güneş Sigorta 690 TL ödedim. Allianz da aynı çıktı. Cidden evlat acısı gibi.
İşin garibi eskiden mevcut sigorta iptâl edilip daha uyguna sigorta yapabiliyorduk. Şimdiki acenteler iptâl edemezsiniz diyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
|
||
2005/307 SW 1.6 HDI PACK 109 PS
|
||
selcuk766
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selcuk766
|
|
Yeni bir trafik sigortasi yaparsan eskisi iptal ediliyor. Trafik sigortasi yapmadan sistem iptal etmiyor.
|
||
Selçuk KARA
ADANA 208 GTI (16 GT 140) |
||
martin_mystere
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı martin_mystere
|
|
Trafik sigortası iptalleri sadece aracın satılması ve tramerde mükerrer poliçe olması durumunda yapılabilir. Bu haller dışındaki iptal yetkisi acentelerden alındı.
|
||
2012 Peugeot 508 1.6 HDI Allure 115 HP Auto6R
|
||
blntctn
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aha şimdi daha yeni yaptım buradaki arkadaşların tawsiyesi üzerine sigortam.net te anadoludan yptım sigortayı 665 tl ödedim 3 taksit 2005 model hasarsızlık indirimi 6. kadememi ne öyle söyledi, birde benim araç hanımın üzerine olduğu için bayanlarda daha yüksek çıkıyormuş we yaşda 30 altı olduğu için biraz daha yükseliyor :)
|
||
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
||
childrenofgrave
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
|
|
Birkaç ay sonra sigorta ücretleri normale dönerse, ki döner mi bilinmez, yeni sigorta yaptırıp eskisini iptâl ettireceğim.
|
||
|
||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sigorta iptali icin iki durum gerekiyor, ya arabayı satıyor olmanız lazım bu durumda noter satıs belgesi ile sigortacıdan ucret geri alınıyor, ya da Allah gecinden versin vefat durumunda alabiliniyor. yoksa benimkini iptal edin paramı geri verin yeniden yapalım diye bir durum yokmus. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
childrenofgrave
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
|
|
Birkaç farklı görüş var. Eskisini iptâl etmeden önce başka bir sigorta yaptırılır ise eskisini iptâl edebiliyormuşuz. Bazıları da sizin gibi düşünüyor. İyisi mi bekleyip görmek.
|
||
|
||
Sercan Mungan
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
|
|
Geçen yıl 206 tl ödemiş olduğum trafik sigortası min 628 tl fiyat aldım anadolu sigorta ve generali den normal midir?
|
||
suleyman123
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2016 Konum: maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı suleyman123
|
|
Fiyatlar çok yükseldi bende 440 tl yaptırmıstım sımdi hiç bi sorun yok ama 1380 tl ye yaptırdım inş bir dahaki seneye çözerler bu işi.
|
||
Peugeot 206 xr 2001
|
||
Sercan Mungan
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
|
|
Allahtan babamın üzerine yapmıştım aracımı :)bu arada Doga sigorta ekonomik çıkıyor diyorlardı ancak 820 tl fiyat vermesi çok ilginç geldi.
|
||
akundakci
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
|
|
Ben 320 Tl yaptırmıstım generaliden aradılar 720 Tl fiyat verdiler Sigortam netten Bitimine 20 gün kala en uygun sampo japan 610 Tl yaptırdım
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |