![]() |
|
307 silecek suyu ters calisiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chn16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2016 Saat 21:22 |
Arkadaşlar selam.
Aracımı yeni aldim. Aldıktan sonra silecek suyu gelmemeye basladi. Hafta sonu yag degisimi yaparken baktirayim dedim. Motoru, hortumları, püskürtmeleri iğne ile hava ile ne temizlemeyi denediysek olmadi. Yeni motor alip taktik. Şu anda ise ters calisiyor. Ön yerine arka cama, arka yerine ön cama püskürtüyor. Bașına daha önce gelen, yardımcı olabilecek arkadaș var mı? |
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük ihtimal motorun bağlantısını yanlış yapmış takan usta
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Hortumlar ters bağlanmıştır...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Bence de hortumlar ters takılmış olabilir...
|
|
![]() |
|
Chn16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
İlk bizde oyle dusunduk. Hortumlari tersde bagladik. Bu sefer hic calismadi.bir ara yol bilgasayari tusuna basinca su atmaya basladi. Elektronik bir problem gibi duruyor. Gittigim yer yag su silecek degistiren bir yer. Normal servise gidecegiz artik.
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
bende oldu aynısı. motorun içinde yön veren bir çark var. ön arka bağlantısında problem yoksa motordan çıkış yapan delikleri siz ne kadar iğneyle açarsanız açın tıkalı taraf tam anlamıyla suyu geçiremediği için diğer taraftan basıyor suyu.
ben değiştirdim motoru 40tl'ye canavar gibi şimdi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |