![]() |
|
Depodan yere Yakıt sızıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alfonsoxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2016 Saat 18:20 |
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanayilik bir durum yok hocam fazla yakıtı tahliyeden boşaltıyor yani pompa ilk attıgı zaman üstüne fazla yakıt koyunca böyle durumlar oluyor. başka bir sorun olacağını zannetmiyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
alfonsoxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyw hocam bugun sanayi ye gitmeye üşeniyorum altına bi kab koydum sabaha dolmazsa sıkıntı yok demektir :))
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normal hocam tahliyeden boşaltıyor. kokulacak birşey yok
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar az önce depoyu gırtlak doldurdum tam yürüyeceğim bi şırıltı geliyor yattım baktım altına tam deponun aradan sarkan bir hortumdan mazot akıyor bi kab koydum altına yaklaşık 2 litre kadar aktı yere hortumu inceledim herhangibi yerden cıkmamış sanırım havalandırma felan olabilir deponun fakat 2 litre akması normalmi aracı sağa sola sallayınca akmaya devam ediyor benzer bir durumla karşılaşan varmı acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |